Kaja Flisar / 30. januar 2023

Kombinacija tedna: krznen plašč

Ne poznamo boljšega načina za kljubovanje mrazu in snegu, kot to, da se zavijete v čudovit plašč iz umetnega krzna! Poleg tega, da so izjemno udobni, so plašči iz umetnega krzna tudi zelo elegantni.

Po mnenju modnih strokovnjakov, bi moral biti plašč iz umetnega krzna osrednji del vaše zimske garderobe, kljub temu pa to ne pomeni, da zaradi njega ne morejo blesteti tudi drugi kosi vaše oprave. Ne glede na to, ali je vaš stil eleganten, sproščen, rokerski ali bohemski, krznen plašč se lahko prilagodi vsaki opravi. Prav zato si je prislužil osrednje mesto v tokratni rubriki Kombinacija tedna.

Foto: IMAXtree

Maksi plašč do tal

Splet je ponorel, ko se je Hailey Bieber na zmenku z Justinom pojavila v dolgem, črnem plašču iz umetnega krzna znamke Mango. Verjetno ne rabimo posebej poudarjati, da je bil v hipu razprodan. Pod njega je oblekla kratko črno oblekico Saint Laurent in jo kombinirala s tankimi črnimi najlonkami in visokimi petami. Ali ni to popolna oprava za večerni izhod? Ker je plašč tako zelo topel, nam dovoljuje, da pod njega oblečemo malce bolj razgaljen outfit in postavimo na ogled svoje seksi noge.

Foto: Profimedia

Naravna klasika

Za vse ljubiteljice klasike, je prava izbira plašč iz umetnega krzna v naravnih odtenkih. Modna vplivnica Nina Retar je svojega našla v Zari in od takrat naprej se od njega le težko loči. Za sprehod po mestu ga je kombinirala s svetlimi kavbojkami, črnim pulijem in gležnjarji z visoko peto …

Instagram @ninaretar

… za obisk gledališča pa je pod njega oblekla črne usnjene hlače, črno majčko s subtilnim dekoltejem in izredno šik torbico. Odličen primer, kako se lahko dnevni outfit v hipu spremeni v večernega.

Instagram @ninaretar

Kratka različica

Če imate bolj kot plašče radi jakne in bunde, se odločite za skrajšano različico krznenega plašča. Danielle Bernestein jo je kombinirala s kavbojkami in belimi loaferji ter si v mrzlem New Yorku okrog vratu ovila še šal. Odličen primer sproščenega, trendi videza.

Instagram @weworewhat

Pobrskala sem po spletu in poiskala nekaj odličnih kosov plaščev iz umetnega krzna. Katerega bi izbrale?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close