Kaja Flisar / 23. januar 2023

Kombinacija tedna: kratka pletena jopica

Pletenine so nepogrešljiv del zimske garderobe, oblačila iz tanjših pletenin pa lahko nosimo tudi po zimski sezoni. V to skupino sodijo tudi kratke jopice, ki s svojo krajšo silhueto vnesejo unikatnost v vsak outfit in v letu 2023 izstopajo kot velik prihajajoči trend.

Kratke jopice so odlična izbira za prehodno vreme, lahko pa z njimi ustvarite večplastno kombinacijo in jopico oblečete čez srajco ali tanko majico. Ta model jopice se bo odlično podal k hlačam s kontrastno silhueto, kot so široke kavbojke, lahko pa jo stilirate tudi čez obleko ali k midi krilu.

Poglejte, kako jo nosi priljubljena modna vplivnica Xenia Adonts, ki je ta priljubljeni kos dodala tudi v svojo modno znamko Attire.

Sproščen videz

Za zelo sproščen videz je izbrala rjavo jopico, ki jo je kombinirala s preprosto črno majico in svetlimi kavbojkami z visokim pasom. Črno-bela torbica se ujema z majico in lepo zaokroži celoten look.

Modni trik: Xenia je na jopici zaprla samo zgornji gumb in tako pričarala zares trendovski videz.

Formalen videz

Malce bolj formalen videz je dosegla s temno sivo jopico, ki jo je oblekla čez črn puli. Še črna torbica, črn pas in svetle kavbojke, ki videzu dodajo malo nonšalance.

Modni trik: Za piko na i si je nadela zlat nakit in tako poskrbela, da je outfit videti zares šik in dodelano.

Party outfit

Kdo pravi, da kratka pletena jopica ne more biti del tvojega party outfita?! Xenia dokazuje, da je tudi to mogoče! Igrivo vijolično jopico z izvezenimi zvezdami je kombinirala z dolgim svetlečim krilom z visokim razporkom in outfit dopolnila z majhno bleščečo torbico.

Modni trik: Jopico si je potegnila malce čez ramena in tako videzu vnesla ravno pravo dozo seksapila.

Poiskali smo nekaj čudovitih kratkih jopic iz aktualnih razprodaj! Že imate svojo favoritko?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close