Kaja Flisar / 02. januar 2023

Kombinacija tedna: udobje na snegu

Prazniki so (skoraj) za nami in čas je, da kratke bleščeče oblekice in visoke pete menjamo z udobnimi oblačili. Čeprav vremenska napoved še nekaj časa ne napoveduje snega, se bo veliko ljudi ta mesec odpravilo na smučanje v sosednje države. Kaj obleči za v hribe?

Tukaj na pomoč priskoči priljubljena slovenska vplivnica Alja Perne, ki je znana po svojem minimalističnem in udobnem stilu, v katerem prevladujejo naravne barve in svetli toni – popolna kombinacija za sproščene zimske dni, preživete v objemu zasnežene narave.

Instagram @aljaperne

Paleta svetlih tonov

Pozabite na črno, na snegu se nosijo svetle barve! Alja obožuje belo, ki jo za na sprehod v naravi najraje kombinira z bež. Obožujemo njeno kombinacijo belih hlač in bež puloverja ter kratke jakne, ki jim je za piko na i dodala še usklajene kapo, šal in rokavice. Zelo šik!

Instagram @aljaperne

Tople in modne – skibucke

Obvezna obutev pri takšnem udobnem, snežnem outfitu, so seveda skibucke. Tudi tukaj se odločite za svetlo različico, ki se bo odlično ujemala z naravnimi toni vaše oprave. Pred nakupom preverite, ali so narejene iz neprepustnega materiala, ki vas po varoval pred mokrim snegom, pomembno pa je tudi, da imajo gumijast podplat. Če še niste našle pravega modela zase, pobrskajte med našimi predlogi.

Instagram @aljaperne

Praktične dolge jope

Glede na to, da so letos spet modne kratke bunde, se poigrajte s proporci in pod njo oblecite daljšo volneno jopo, ki bo poskrbela, da vam bo ves čas prijetno toplo. Alja je oblekla rjavo različico s kitami, ki je ob prelomu letnim časov lahko tudi odlična alternativa jaknam.

Instagram @aljaperne

Pri nakupu puloverjev je pomembno, da so ti narejeni iz naravnih voln, kot so kašmir, alpaka ali mohair, saj vam bo v njih najbolj toplo. Res da so takšni kosi malce dražji, a zagotavljamo vam, da gre za investicijo, ki vam bo služila dolga leta.

Odlične modele ponuja znamka Alje Perne The Base Label, kakovostne puloverje pa najdete tudi v s.Oliverju in na spletni strani & Other Stories.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close