4 znaki, da imate opravka s sebičnim moškim

07. oktober 2023

4 znaki, da imate opravka s sebičnim moškim

07. oktober 2023
Foto: Pexels

Bolj kot vas obožuje sebe!

Biti v zvezi s sebično osebo, je lahko velik in čustveno izčrpavajoč izziv. Sploh če gre za nekoga, s katerim ste v dolgoletni zvezi in ste se mu predali z vsem srcem.

Če vaša prizadevanja za komunikacijo in reševanje težave ne obrodijo pozitivnih rezultatov, bi bilo morda vredno poiskati podporo zaupanja vrednih prijateljev, družine ali strokovnih svetovalcev, ki vam bodo pomagali prebroditi situacijo. Če niti to ne pomaga, pa je edina rešitev odhod iz te toksične zveze.

Tukaj so štirje znaki, da imate opravka s sebičnim moškim:

Foto: Pexels

Vso pozornost preusmerja nase

Kadarkoli ste ranjeni ali žalostni in mu to zaupate, namesto da vam pomaga in vas podpira, obrne pozornost k sebi. Vse bo povezal s svojo bolečino, vi pa mu boste počasi prenehali zaupati svoje težave.

Ne upošteva vaših nasvetov

Tudi če jih posluša, jih ne sliši in ne sprejme dejstva, da ste imeli prav. Na koncu si pripiše še vaše zasluge, vas pa popolnoma izbriše iz zgodbe.

Foto: IMAXTree

Naprti vam krivdo

Kadarkoli se pojavijo nesoglasja, se poskuša zaščititi. Iz prepira odide in vas pusti z idejo, da ste za vse krivi vi. Zaveda se, da ga težko zapustite, saj ste z njim preživeli veliko časa. Ne glede na to, da ga imate radi, vas duši in na koncu ste zmeraj vi tisti, ki se opravičujete za nekaj, za kar niste krivi.

Ne zanima se za vas

Ves svoj prosti čas namenja svojim prijateljem, službi in raznim hobijem, za vas pa se odloči le v “skrajni sili”. Če ste vedno zadnji na seznamu njegovih prioritet, potem je to jasen dokaz, da mu niste dovolj pomembni.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close