Kaja Flisar / 29. januar 2024

Kombinacija tedna: maksi krilo in visoki škornji

Za zimske modne oprave so vedno dobrodošle osvežujoče nove ideje in kombinacija maksi krila ter visokih škornjev je točno to, kar potrebujemo!

Maxi krila so vsestranski in eleganten kos garderobe, ki ga lahko nosite skozi vse leto. V kombinaciji z visokimi škornji boste ustvarile šik in moden videz, ki je popoln za različne priložnosti.

Ne glede na to, ali se odpravljate na sproščen dnevni izlet ali nočni izlet v mesto – če se naučite, kako kombinirate maksi krilo z visokimi škornji, lahko povzdignete vsak vaš videz. Ponujamo vam pet kombinacij, ki bodo vedno dobro izpadle.

Monokromatski črni videz

Preizkušen videz “črno na črno” lahko popestrite s kombiniranjem različnih krojev, tekstur in motivov, ne pozabite pa niti na šik modne dodatke, kot so na primer pas z zlato zaponko in zlat nakit.

Foto: Instagram @karina_ayg

Maksi krilo in robustni škornji

Kultni bulerji Dr. Martens so kul faktor vsake oprave, v zimskih dneh pa bodo še posebej odlično izpadli v ležerni kombinaciji z maksi krilom iz temnega jeansa. Videz bo dopolnil širok, udoben pulover.

Foto: Instagram @mariaalia

Romantično maksi krilo in kavbojski škornji

Priljubljene kavbojske škornje lahko pozimi kombinirate z lahkotnejšimi, padajočimi modeli maksi kril. Za zimo jih prilagodite tako, da jim dodate tople in debelejše pletenine, ne pozabite pa niti na najlonke.

Foto: Instagram @astoldbyvee

Prefinjena večplastna kombinacija

Večplastne modne kombinacije so pozimi neizogibne, a s spretnim mešanjem tekstur lahko rezultat izgleda zelo elegantno. Visoki črni škornji minimalističnega stila bodo skupaj z usnjenim maksi krilom in krajšo jakno ustvarili zelo šik stajling.

Foto: Instagram @marianna_hewitt

Šik nevtralni videz

Ne glede na letni čas, nevtralni videz v bež odtenkih vedno deluje elegantno, različni toni pa se vedno odlično podajo skupaj, tudi v kombinaciji satenastega maksi krila in visokih usnjenih škornjev.

Foto: Instagram @valerie.kei

Za vas smo poiskali nekaj super kosov, s katerimi lahko ustvarite to šik zimsko kombinacijo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close