Kaja Flisar / 22. januar 2024

Kombinacija tedna: leopardji vzorec

Estetika “čistih deklet” je preteklost, “mafijska žena” je navdih za prihajajočo sezono.

Kot se običajno zgodi, po dolgi vladavini enega stila vedno pride na sceno prav nasprotni, zato ne preseneča, da bomo letos vzljubili videze, ki se izogibajo minimalizmu.

In kako to bolje storiti kot z leopardjim vzorcem?! Nekoč namenjen visoki družbi je ohranil element luksuza in prefinjene ekstravagance, ena njegovih največjih posebnosti pa je širok spekter kombiniranja.

Foto: Instagram @elliee.rob

Modne vplivnice se navdušujejo nad leopardjimi pajaci, s katerimi ni mogoče ostati neopažen. Hrvaška pevka Sara Jo ga je skombinirala z rdečim oversized suknjičem in mu z rdečimi supergami Adidas Samba dodala pridih ležernosti.

Foto: Instagram @sarajoofficial

A brez skrbi, če želite osvojiti leopardji trend, se ne rabite vanj odeti od glave do pet. Če se bojite tega vzorca, lahko začnete s preprostimi detajli, kot so na primer čevlji ali torbe, nato pa v garderobo dodajte še določene kose oblačil.

 

Foto: Instagram @emmarosestyle

Popolnoma smo se zaljubili v obleko iz Stradivariusa, ki je preprostega kroja, poudari linijo in sega nad gležnje. Obleka ima prozorne rokave in je rahlo nagubana, kar dodatno pripomore k boljšemu poudarku silhuete.

Morda se na prvi pogled zdi kot izključno večerna izbira, a jo lahko nosimo tudi čez dan. V tem primeru jo kombinirajte z debelimi črnimi nogavicami, najljubšimi supergami in preprostim črnim plaščem s subtilnimi detajli ter jo tako spremenite v šik dnevno opravo.

Stradivarius 15,99 eur

Izbrali smo nekaj modnih kosov z leopardjim vzorcem, ki so vredni nakupa.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close