5 lepotnih trendov, ki jih moški sovražijo

07. november 2023

5 lepotnih trendov, ki jih moški sovražijo

07. november 2023
Foto: Instagram @elaisaya

5 lepotnih trendov, ki jih moški sovražijo

07. november 2023
Foto: Instagram @elaisaya

Moški ne posvečajo pretirane pozornosti lepotnim trendom, opazijo pa tiste, ki jim gredo zelo na živce.

Če moškega vprašate, kaj si misli o vaših čudovitih dolgih nohtih, ki se zaključujejo v špico, obstaja velika verjetnost, da se bo zlagal in povedal, da so čudoviti. Za vas smo poiskali tiste lepotne trende, ki jih najbolj sovražijo.

“Veseli” nohti

Povprečni moški o nohtih v celem letu razmišlja manj, kot to počne povprečna ženska v enem mesecu. Nohti, ki se zaključijo v špico, 3D okrasitve in ostale “kičaste” okrasitve, kot jih imenujejo moški. V njihovih očeh taki nohti delujejo nepraktični, dragi in kot popolna zguba časa. Okraski na nohtih pa so za moške popolnoma zgrešeni, zato o njih ne bodo niti govorili.

Foto: Instagram

Bleščice

V laseh, na ustnicah, čevljih … navdušenje nad bleščicami je rezervirano izključno za žensko populacijo, medtem, ko jih moški gledajo s popolnoma drugačnimi očmi. Poleg dejstva, da jih spominjajo na novoletno jelko, bleščice zanje pomenijo potencialno potrebo po sesanju avtomobilskih sedežev, preproge in lastnega puloverja. Mesto, kjer pa jih sploh ne marajo, so ustnice!

Foto: Instagram @Vccbeauty

Umetna porjavitev

Pri vsaki ženski, ki po porjavitev hodi v lepotne salone, se najde vsaj pet moških, ki ne vedo točno, kaj se dogaja. Večina od njih namesto lepe zagorele ženske vidi oranžno osebo, vse pa postane še slabše, ko se barva začne spirati ali celo luščiti.

Preveč zasenčen obraz

Dejstvo, da ženska zna z ličili popolnoma spremeniti obraz, zna biti moških zelo zastrašujoče. Ne glede, kako boljše je ženska videti s pomočjo ličil za senčenje, bo povprečnemu moškemu ljubša lepota, ki se je ne da odstraniti z odstranjevalci ličil.

Foto: Instagram @elaisaya

Narisane obrvi

Ženskam je popolnoma jasno, da moramo delati razne popravke na obrveh, ne glede na to ali govorimo o puljenju ali zgoščanju obrvi. V zadnjem času pa je se je močno razširil trend risanja obrvi, kot je na primer s pomočjo svinčnika ali pa z japonsko metodo. Zaradi tega se ženski obraz lahko popolnoma spremeni, česar pa moški ne razumejo.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close