Lepotni nasvet: kako do gostih obrvi?

06. november 2023

Lepotni nasvet: kako do gostih obrvi?

06. november 2023
Foto: Instagram @naomigenes

Kako na enostaven način do trendovskih obrvi?

Žal nis(m)o vse naravno obdarjene z gostimi obrvmi, ki pa so v zadnjih letih en največjih lepotnih trendov. Na srečo pa obstaja kar nekaj trikov, kako obrvi (vsaj optično) narediti gostejše.

Za vas smo poiskali štiri, s pomočjo katerih bodo vaše obrvi takšne, kot si želite.

Natupirajte obrvi

V kolikor nimate gostih obrvi, jih najprej počešete v nasprotno smer rasti, nato pa jih s krtačko narahlo poravnajte še v smeri rasti. Tako boste dosegli občutek, da so na pogled bolj goste. Za konec pa jih še učvrstite s prozornim gelom, da ostanejo na mestu.

Foto: Pexels

Vedno uporabite ošiljen svinčnik za obrvi

Vaš svinčnik za obrvi mora biti vedno ošiljen, saj narisane oziroma definirane obrvi z odebeljenim vrhom nikoli ne zgledajo naravno.

Kupite dobro ščetko za obrvi

Dobra ščetka za obrvi je tista, ki zgleda kot maskara, saj lahko le ta najbolj natančno in najlepše razčesava obrvi.

Foto: Instagram @lydiafowler

Izberite pravi odtenek

Izbira pravega odtenka je ključna za lepe obrvi. Pri izbiri mora biti pomembno, da obrvi niso pretemne, glede na vaše lase in barve kože. Pri sami uporabi pa je pomembno, da dobro zabrišete robove senčila oziroma svinčnika, da se zlijejo z vašo barvo obraza.

Če imate še vedno dvome glede svojih obrvi in nikakor ne najdete pravega načina oblikovanja in pravih pripomočkov, se po nasvet obrnite na največjo mojstrico oblikovanja obrvi v Ljubljani: Viki Leški.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close