Viralni TikTok primer, s katerim bo vaša koža videti brezhibno

11. oktober 2023

Viralni TikTok primer, s katerim bo vaša koža videti brezhibno

11. oktober 2023
Foto: Pexels

Viralni TikTok primer, s katerim bo vaša koža videti brezhibno

11. oktober 2023
Foto: Pexels

Z njim bo vaša koža v hipu videti brezhibno!

Ključ do brezhibnega mejkapa, ki traja ves dan, se skriva v enem izdelku, ki ga pravzaprav pogosto spregledamo, in to je primer. Ta pripravljalni korak pred nanosom ličil je pravzaprav izjemno pomemben, če želimo, da naša ličila ves dan ostanejo na mestu.

Primer je zasnovan tako, da ustvari gladko kožo, ki je kot popolno platno za nanos pudra, konture, osvetljevalca, bronzerja in rdečila, hkrati pa nudi izboljšan oprijem ličil, tako da so obstojna čim dlje.

@pamperplace seeing what sticks to the @elfcosmetics power grip primer 🤌🏻🤌🏻🤌🏻 #elfpowergrip #powergripprimer ♬ Often – The Weeknd

Primer je lahko koristen za vsak tip kože in vsako teksturo, vendar je izjemno pomembno, da izberete pravo formulo z idealnimi sestavinami, ki ciljajo na posebne potrebe vsakega tipa kože.

Če iščete najboljši primer za svojo kožo, vam TikTok predlaga e.l.f. Primer Power Grip, ki ima zelo učinkovito formulo, ki dela čudeže za čisto vsak mejkap videz – ne glede na to, ali gre za dnevno ličenje ali tisto, ki mora vzdržati ekstremne pogoje, kot sta potenje in izločanje sebuma, na primer pri večernem izhodu.

Foto: Elf

Med oglasom Jennifer Coolidge za Super Bowl in več kot 133 milijoni ogledov na TikToku je e.l.f. Primer Power Grip je postal viralen, uporabnice pa ga obožujejo zaradi njegove čarobne in učinkovite, izjemno lepljive formule.

Gre za vlažilni primer za obraz na osnovi gela, ki gladi kožo in obenem ohranja ličila na mestu. Njegova formula zagotavlja dolgotrajen in naravno sijoč zaključek. Poleg tega je obogatena z vlažilnimi sestavinami, kot je hialuronska kislina, in ustreza vsem tenom kože. Najboljše pa je to, da je popolnoma nekomodogen in zato odlična izbira za mastno, suho, normalno in mešano kožo obraza. Dodaten bonus je, da so vsi e.l.f. izdelki veganski.

@sophdoeslife #ad tiktok made me try it.. the @elfyeah power grip primer did not disappoint!!! it’s available from @Superdrug ♬ original sound – sophdoeslife

Kako ga uporabljati?

S konicami prstov primer enakomerno vtrite v kožo obraza. Toplota vaših prstov bo pomagala, da se izdelek zlije s kožo in omogoči lažji nanos ličil. Nato ga pustite delovati 30 sekund, da opravi svoje delo, preden nanesete ličila.

@robertwelshmua Recently people commented that they had trouble with this primer! Heres the best way to use it! #primer #elf #elfcosmetics #elfpowergripprimer #primer #oilyskin ♬ Stylish Jazz HipHop – Future Oriented Triad

Ne bodite presenečeni, ker je e.l.f. Power Grip primer rahlo lepljiv, a ta lepljiv občutek izgine takoj po nanosu pudra. Ta lastnost omogoča, da se ličila lažje oprimejo kože, da se čez dan ne ‘premikajo’, stopijo, prenesejo ipd.

Preden nanesete podlago, je treba le pustiti, da se popolnoma posuši, minuto ali dve, in nikakor ne pretiravajte s količino. Vse to bo pomagalo preprečiti nabiranje ali razmazovanje pudra.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close