5 ljubezenskih napak, ki jih pametne ženske ne bodo ponovile

04. februar 2024

5 ljubezenskih napak, ki jih pametne ženske ne bodo ponovile

04. februar 2024
Foto: Instagram@hoskelsa

5 ljubezenskih napak, ki jih pametne ženske ne bodo ponovile

04. februar 2024
Foto: Instagram @unakrlic

Videvanje z napačno osebo samo zaradi dejstva, da ste trenutno samski? Nikakor.

Za vas smo pripravili 5 najpogostejših napak, ki so se jih pametne ženske naučile na lastni koži.

Videvanje z napačno osebo zaradi osamljenosti

Take ženske ne znižujejo svojih kriterijev, ne glede na trenutne življenjske okoliščine. Četudi so samske, se ne videvajo z napačnimi moškimi, ampak počakajo na pravega.

Tišina, ko vas užali

Ne glede na to, ali govorimo o odpovedi zmenka v zadnjem hipu, pozabljanju rojstnih dni, obletnic ali preziranju. Če svojemu partnerju ne boste povedali, kaj vas moti, potem ne bo nikoli vedel, česa ne sme početi.

Foto: Instagram m_stibbe

Pretvarjanje, da ste nekaj, kar niste

Vsi na prvem zmenku malo igramo, da naredimo boljši vtis na osebo, ki sedi nasproti nas. Če ste po določenem času ugotovili, da je razmerje enako gledališkemu odru, niste pa prepričani, kako bo reagiral na vaš pravi obraz, je čas za velike spremembe.

Pretvarjanje, da ste mu všeč

Medtem ko čakate na njegov klic ali sporočilo, si namesto njega izmišljujete nešteto izgovorov, zakaj z vami ne kontaktira. Vsak ima dve minuti časa, da odgovori ali vrne klic, vprašanje je le, ali si to res želi.

Foto: Instagram @katarina_bencek

Sprejemanje dejstva, da tak pač je

Kje piše, da se morate s tem sprijazniti in se ne ukvarjati z lastno srečo? Ste mu povedali, da vas določene stvari motijo, on pa jih preprosto ne sprejme? Vso pravico imate, da spakirate svoje stvari in poiščete srečo drugje, ne glede na to, da bi to za vas predstavljalo nepopisno bolečino. Enako velja tudi, če v razmerju ne vidite več smisla.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close