5 prazničnih pričesk, ki bodo tankim lasem dale volumen

30. december 2022

5 prazničnih pričesk, ki bodo tankim lasem dale volumen

30. december 2022
Foto: IMAXtree

Tanki lasje so ena najzahtevnejših vrst las za oblikovanje, vendar še vedno obstajajo različni triki in načini, kako doseči iluzijo volumna in teksture tankim lasem dodati obliko.

Predstavljamo vam nekaj primerov frizur, ki bodo odlično izpadle na tankih laseh in ustvarile voluminozno pričesko.

Visoka figa

Za dosego te čudovite pričeske, pri kateri je poudarek na obrazu z dvignjenimi lasmi, je potrebno uporabiti močnejši lak za lase in jih najprej spraviti v visok čop, nato pa pramene oblikovati v tesno počasno oz. razmršeno figo.

Šinjon

Sproščena, a popolnoma elegantna figa šinjon, je ena izmed najljubših pričesk Meghan Markle in je odlična izbira za vse ženske s tankimi lasmi. Začnete tako tako, da lase zberete v čop, tokrat nizek, nato pa preostale dele zavijete v čudovito kito, polno volumna.

Foto: Profimedia

Mehki čop

Ta pričeska je lahka in popolna za svečane priložnosti, ko želimo, da nam lasje ne padejo na obraz in si ne želimo spenjati fige. Trik za skrivanje tankih las in pomanjkanja gostote je v tem, da pustimo nekaj pramenov zunaj čopa, ki bodo lepo uokvirili obraz, vedno pa lahko dodamo podaljške za polnost in dolžino.

Navzven zavihani konci

Retro pričeska, ki je bila priljubljena v 60. in 90. letih in se zdaj spet vrača, naredi tanke lase videti polnejše in jo je zelo enostavno narediti tako, da konice las oblikujete navzven s sušilcem za lase ali likalnikom.

Foto: Profimedia

Voluminozni valovi

Pri tej pričeski je poudarek na teksturi las, oblikovani v valove, polne volumna, ki jih dosežemo s pomočjo izdelkov za oblikovanje tankih las. Valove lahko oblikujete na več načinov, s prečo na strani pa bodo lasje pridobili dodaten volumen.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close