5 stilskih trikov, zaradi katerih boste videti višje

12. november 2023

5 stilskih trikov, zaradi katerih boste videti višje

12. november 2023
Foto: Instagram @leoniehanne

5 stilskih trikov, zaradi katerih boste videti višje

12. november 2023
Foto: Instagram @leoniehanne

Vsi modni trendi ne ustrezajo vsem ženskam.

Skoraj vsaka ženska si želi izgledati popolno, moderno in se oblačiti po zadnji modi, vendar na žalost vsi modni trendi ne ustrezajo vsem.

Nekaterim bodo določeni trendi laskali – posebno postavi in višini, medtem ko bodo druge isti trendi vizualno zmanjšali in dodali še kakšen kilogram več. Za vas smo pripravili 5 stilskih trikov, kako preprečiti takšne nezgode.

Foto: Instagram @leoniehanne

Izberite ustrezne čevlje in modne dodatke

Najlažji način, da postanete vidno višje, so visoke pete. Ampak pazite, barva čevlja ima velik pomen. Nevtralne barve čevljev bodo noge podaljšale, medtem ko bodo črni čevlji, posebno tisti, ki se končajo ob gležnju ali višje, vizualno skrajšali nogo. Pazite tudi na modne dodatke – choker ogrlica okoli vratu vaš vrat naredi debelejši.

Izberite hlače in torbico, primerno svoji višini

Če ste nižje velikosti in si oblečete široke hlače in ravne pete, boste delovali še nižje. Najboljša kombinacija bi bila s krajšimi hlačami, visokimi petkami in krajšo majico ali srajco, ki jo boste zatlačile v hlače. Jeans z visokim pasom vam lahko prav tako pomaga, da bi bile videti ožje.

Posebno pozornost pa posvetite velikosti torbice. Najboljši izbor za manjše ženske je majhna torbica, velike in široke torbe bodo le ovirale vaš videz.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Nosite palazzo hlače

Palazzo hlače so odličen kos, s katerim lahko prikrijete visoke pete ali čevlje s platformo. Noge so bolj vitke, daljše in celo postavo zaradi kroja visokega pasu naredijo bolj sorazmerno. Izborite hlače v mirnejših tonih. Majica naj bo zatlačena v hlače.

Ne prezrite pencil krila

Pencil krilo ima poseben pomen: njegov namen je, da je ženska videti ženstvena, ožja in višja. To krilo bi morala imeti v omari vsaka ženska. V kombinaciji z belo srajco, ki jo zatlačite v krilo, ne boste nikoli zgrešili.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close