5 stvari, ki naredijo moške ljubosumne!

21. november 2023

5 stvari, ki naredijo moške ljubosumne!

21. november 2023
Foto: Instagram @edwestwick

5 stvari, ki naredijo moške ljubosumne!

21. november 2023
Foto: Instagram @edwestwick

Tudi moški imajo težave z ljubosumjem.

Ljubosumje je tipična ženska ‘motnja’, kajne? Res je, da smo ženske bolj nagnjene k izražanju ljubosumja, vendar to še ne pomeni, da moški nimajo težav z njim. Oni ga znajo le bolje skriti in to je tisto, kar jih najbolj moti:

Naši moški prijatelji

Toliko, kot trdijo, da jih ne motijo, večini moških preprosto ni všeč, da se preveč družimo s svojimi moškimi prijatelji. Saj ne da ne bi zaupali nam – ne zaupajo njim, to je tisto, kar nam želijo povedati.

Zainteresirani moški

Ko vidijo, da nas nekdo osvaja, bodo rekli, da je to samo kompliment, toda globoko v sebi moški kipi od ljubosumja, ko vidi, da je nekdo drug zainteresiran za nas.

Foto: Instagram @weworewhat

Pozornost na družbenih omrežjih

Že dolgo je znano, da povprečna ženska s preprosto sliko dobi več všečkov kot povprečen moški. Manj znano je, da povprečnega moškega taka pozornost moti, in še več – zaradi nje se počuti zapostavljen.

Seksi oblačila

Če so namenjena samo njim, je vse v redu, vendar pa bo povprečen moški zelo ljubosumen, če vidi, da gremo ‘takšne’ med ljudi.

Bivši partnerji

Še posebej, če imamo kaj lepega povedati o njih. Čeprav našega sedanjega moškega nima kaj skrbeti za našega nekdanjega, je ljubosumje preprosto močnejše od njega.

Kakšne pa so vaše izkušnje?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close