5 trikov za prihranek prostora pri pakiranju kovčka

20. junij 2023

5 trikov za prihranek prostora pri pakiranju kovčka

20. junij 2023
Foto: Pexels

Na tak način boste lahko na počitnice vzeli vse svoje najljubše poletne obleke.

Celo leto komaj čakate na teden dni dopusta, ko se približuje ta veliki dan, pa vas ob misli na pakiranje kovčka kar mine do potovanja. Vam je ta situacija poznana? Verjemite, niste edini. Pakiranje in pripravljanje na potovanje zna biti zelo naporno in izčrpavajoče.

Katere čevlje vzeti s seboj? Potrebujete tudi dolge hlače? Kaj pa tista elegantna obleka, ki ste jo pravkar kupili, a vam zavzame ogromno prostora? Najlažje bi bilo, da bi s seboj vzeli kar celo omaro, ampak za toliko stvari seveda nimate prostora v kovčku.

Foto: Instagram

Brez skrbi, za vas smo pripravili 5 trikov, s katerimi boste prihranili prostor v vašem kovčku.

1. Zvijte pasove in jih položite v srajce z ovratniki, da slednje ohranijo svojo obliko.

2. Zvijte nogavice in jih shranite v čevlje, da prihranite prostor.

3. Namesto celih stekleničk šampona, balzama in krem, uporabite potovalne embalaže, ki bodo zavzele veliko manj prostora, z njimi pa boste prav tako prihranil na teži.

4. Poslužite se tehnike Marie Kondo in oblačila zvijte, namesto da bi jih zložiti. Ta tehnika prihrani prostor, pa še ne zmečkajo se tako hitro.

5. Izkoristite vse majhne prostorčke in dodatne predalčke v kovčku – med oblačila skrijte škatlico z nakitom ali polnilec, v stranski žep pa spakirajte brisačo, ki bo ublažila potencialne udarce na letališču in varovala vsebino vašega kovčka.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close