6 navad, ki so skupne vsem srečnim parom

20. september 2023

6 navad, ki so skupne vsem srečnim parom

20. september 2023
Foto: Pexels

6 navad, ki so skupne vsem srečnim parom

20. september 2023
Foto: Pexels

Nasveti, ki jih je vredno upoštevati!

Z nekaj lepimi navadami, ki jih lahko začnete upoštevati že danes, lahko poskrbite za to, da razne nevšečnosti ne bi ogrozile vajinega razmerja. Mi smo jih našteli kar šest.

V posteljo hodijo skupaj ob istem času

Ne samo na začetku odnosa. Vedno in vsak dan. Brez mobilnih telefonov seveda.

Foto: Unsplash

Negujejo skupne interese

Ne skrbita, če sčasoma ugotovita, da nimata veliko skupnih interesov. Negujta skupaj samo tiste interese, v katerih uživata oba skupaj, vsak sam pa naj obdrži in neguje tudi svoje.

Objem dela čudeže

Se ne vidita po cele dneve zaradi službe? Objemita se takoj, ko prideta domov! Objem dela čudeže, saj vzbudi občutek varnostitopline, pripadnosti ter nas pomirja. Tudi zjutraj si zaželita lep dan z dolgim objemom.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Držijo se za roke

Obstaja veliko parov, ki hodijo en za drugim, kar ni dobro za dolgoročni odnos. Držanje za roke je zdravo, predvsem pa dragi moški, če boste roko svoje drage v nakupovalnem centru izpustili, vam bo še žal.

Izrazijo zanimanje

Ko partner pride domov, ga vprašajte, kako se je imel v službi. S tem pokažete skrb zanj in mu olajšate dneve, ko mu je zares težko.

Ne poudarjajo slabosti partnerja

Srečni pari poudarjajo pozitivne lastnosti. Zato pozabite na njegove slabe lastnosti in se osredotočite na dobre. Vaja dela mojstra!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close