61-letni igralec o tem, da je seks simbol: “Moji ženi se zdi smešno”

23. september 2022

61-letni igralec o tem, da je seks simbol: “Moji ženi se zdi smešno”

23. september 2022
Foto: Profimedia

Priljubljeni zvezdnik pravi, da je sicer navdušen nad ljubeznijo in podporo oboževalcev, vendar je zaradi tega nekoliko zmeden.

Stanley Tucci se je odzval na navedbe, da ga oboževalci pri 61 letih vidijo kot seks simbol. Pravi, da je ob tem nekoliko zmeden, njegovi ženi pa da se vse skupaj zdi smešno. “Ne razumem, ampak me veseli in sem počaščen. Kdo ne bi bil vesel tega?” je dejal in šaljivo pripomnil, da je dolgo trajalo, da je dobil ta naziv.

K temu, da ga oboževalci zadnje čase vidijo kot seks simbol, je v veliki meri pripomogel tudi sam. Na Instagramu namreč že lep čas objavlja fotografije in videoposnetke, na katerih v skrbno izbranih oblačilih pripravlja hrano ali pijačo, sledilcem pa se je dodatno prikupil, ko je pokazal, kako lastnoročno popravlja pomivalni stroj. “Divji petkov večer,” je zapisal ob objavi.

O ljubezni, ki jo čuti s strani oboževalcev, je spregovoril že marca, ko je dejal, da je to čudovito. “Ljudje mislijo, da sem seksi? Kako grozno. Sicer ne razumem čisto, a me veseli,” je povedal za revijo People.

K novi slavi so ga ponesli koktajli

Tucci ima za seboj že desetletja dolgo uspešno igralsko kariero, a ljudje so ga na novo spoznali med panedmijo novega koronavirusa leta 2020, ko je na Instagramu delil posnetek, kako je med karanteno svoji ženi elegantno, kot pravi barman, namešal koktajl.

Pohvale so začele deževati na vseh družbenih omrežjih, kjer kar niso mogli prehvaliti Tuccijeve tehnike.

Sicer pa Tucci ni odličen le pri koktajlih, temveč tudi pri kuhi. Na CNN-u je dobil celo svoj lastni kuharski šov V iskanju Italije, v katerem raziskuje domovino svojih prednikov in vse njene okuse.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close