8 pravil, ki jih upoštevajte, če srečate bivšega

30. april 2024

8 pravil, ki jih upoštevajte, če srečate bivšega

30. april 2024
Foto: Instagram @victoriawaldau

8 pravil, ki jih upoštevajte, če srečate bivšega

30. april 2024
Foto: Instagram @victoriawaldau

Ne glede na to, kako se naša življenja na neki točki razidejo, se mnogokrat še zgodi, da srečamo bivšega. Navadno takrat, ko najmanj pričakujemo.

Morda neprijeten trenutek, ko se po vaši glavi podi na tisoče misli. “Zakaj nisva več skupaj?” ali “Zakaj me je pustil?” Kakor koli, ohranite trezno glavo, bodite umirjeni in hladni ter upoštevajte teh 8 pravil.

1. Ne ignorirajte ga

Če ga boste ignorirale, ko ga boste zagledale, boste videti otročje. Tisti Živjo! lahko spravite iz sebe in ga pozdravite. Tako boste pokazali samozavest, suverenost in sproščenost. Ignoriranje deluje, kot da ste še vedno prizadeti, jezni in da še imate čustva do njega.

2. Brez dotikov

Čeprav je odvisno od tega, kako sta se razšla, mu v nobenem primeru ne skočite v objem. Izogibajte se vsem telesnim stikom, rokovanje se bo zdelo čudno in tudi pozdrav s poljubom, ko so vajine ustnice precej blizu, bi znal biti nevaren. Torej, ostanite le pri pozdravu na varni razdalji.

Foto: Instagram @elliee.rob

3. Ne pogovarjajte se predolgo

Če nanese na to, da začneta pogovor, naj bo ta čim krajši. Izogibajte se pogovorov o novih partnerjih ali vajini propadli zvezi, saj vam zna to pokvariti večer.

4. Ne dramatizirajte

Tudi, če vas bo izzval, ostanite mirni in ignorirajte njegove provokacije. Za prepir sta potrebna dva. V najslabšem primeru se obrnite stran in odidite.

Foto: Instagram @hohnjecnika

5. Ne `tračajte`

Če se ne morete zadržati in vas mika, da z bivšim spregovorite, ostanite kar se da hladni in zbrani. Tudi njegovo novo pričesko, ki mu tako zelo pristoji, lahko komentirate doma s prijateljico.

6. Ne pijte preveč alkohola

Ne pravijo zaman In vino veritas. Verjetno je ni med vami, ki ni doživela čustvenega izliva, če je popila kakšen kozarček preveč. Ob alkoholu nam popustijo zavore in tekila ni vaša najboljša prijateljica na zabavi, na kateri je tudi vaš bivši, ki ga še niste čisto prebolele.

Foto: Pexels

7. Ne cvilite in ne kažite čustev

Čeprav ste še vedno nore nanj in bi ga vzele nazaj isto minuto, mu ne smete reči niti besede. Namesto tega raje pokažite, da se imate dobro in obvladate situacijo. Prošnje, čustveni izlivi v množici ljudi niso privlačni, pa v glavnem tudi ne delujejo.

8. Ne buljite

Je to nova jakna?, Uuu, začel je trenirati? S kom se to pogovarja?“. Namesto, da ga ocenjujete, bodite samozavestne in se osredotočite na sebe, zabavo, na življenje brez njega. In najbrž se strinjate, da bo čudno, če boste cel večer buljile vanj?

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close