anketa koga boste volili
hehe..
tele ankete so prava stvar..
zazvoni zadnjič telefon..
pogledam in iz 05.. hm koga pa poznam tam??
dvignem..
z hitrim glasom gospa pove da kliče iz ..bla bla..in bla bla.. iz MB?? (05!!)..
..in da ima kratko anketo o SLOVENIJI..
OK ..pač dve minute..
koliko pa ste stari in vaša izobrazba??..
čakte čakte to so pa osebni podatki…
anketa je anonimna.. no če ne zaupate..
ja. ja, tak strahopetec pa spet nisem..OK..
..
ja koga pa bi volili če bi ble danes volitve..
opsa gospa.. tole pa ni fer..o sloveniji..povejte takoj za kaj se gre..
in sem ji poklopil!!
..ampak jajc pa nimajo da bi povedal za koga delajo anketo!??..
“”Janšino požrešno krdelo”. Naštej koga in zakaj.
“
LOL isto govoriš kot Janša, ki na vsako vprašanje odgovori z “naštejte mi jih pet…”. To se pravi da je obtožba resnična, samo se ne znaš branit drugače kot v stilu “dokažite, da je to res!”
Lahko pa z gotovostjo rečem, da ne bom volil za Janšo, ker je najslabši predsednik vlade v zgodovini Slovenije.
Jaz bom VOLILAAAAAAAAAAA Pahorčka. Za spremembo samo, da ne vidim ne Janšo in ne Bajuka, ker ta Bajuk mi gre blazno na živce in mi je od prvega dne šel pošteno na živce oz. na jetra. Bljakkkkkkkkk.
Pa takšen finančni minister, ki ne ve sestaviti niti enega stavka, samo se zna sprenevedati. Grrrrrrrr… Oh kako bi ga po buči počila………
Torej Pahor!
lp,
p.s. Srčno upam, da bo zmagal!
TOOOOO!
Kresalova je faca. Se lahko vsa moška srenja skrije pred njenimi dobro pripravljenimi, strokovno podkovanimi, odločnimi, na hipe malo koleričnimi – kar me sploh ne čudi pri tej manjšini – govori.
Babe a smo kaj vredne;))))?
Če ste leve, pametne in vam gre na živce to sprenevedanje iz vseh moških grl -dajmo volit za stranko, ki jo vodi tako odločno babše.
Tale blondinka bo čez nekaj let postavila svet na glavo. Bodo nehali o blondinkah vice pisat. 🙁
Ja, žensko na trenutke še malo zanese in ne ve, kaj bi rekla, a se vseeno znajde. Ko pa bo pridobila še izkušnje, takrat pa deci samo še via… Kar pokajte kufre ! Kolerična bi bila pa vsaka med temi smrkci, saj ti drugega ne ostane… tipi ne razumejo ama ništa in jasno je, da povzdigne glas. Po moje bo morala razmislit še o metodah, ki jih uporabljajo v vrtcu vzgojiteljice.