mmmm…..diši
Dobro jutro vsem skupaj. Pravijo,da se po jutru dan pozna….hmmm…dežuje, zjutraj komaj vstala….na poti v službo skoraj cesto falila…ker bi rabla še ene brisalce na očkah.
Ampak….ne glede na moje težko vstajanje in muke….mi je pa zdajle sladko. Heheee….novi sodelavec sedi za mano….in takoooo sladko diši.
Mi je takoj polepšal dan.)) Prijeten vonj, pogledi nazaj……:))
Hehee…te moške vonjave…tako zapeljive.
Sreča da živim v današnjem svetu,kjer se lahko predajam takšnim vonjavam. Sem zadnjič poslušala,da je Napoleon preden je prišel domov s svojih osvajalskih pohodov pisal svoji dragi in ji naročil,da se do njegovega prihoda ne sme umivat,da bo tako bolj sladko.Ojjjj, si predstavljate ubogo Josephine….
Ajd, pa gremo novim zmagam naproti!:)))
čao
Vas moške ne jemljem resno…a to vi resno? Švic…fuj, blek….me babe se pa tko trudimo, pa zj. dve uri v kopalnici,.. 🙂 ok- sej se zaradi sebe…mi ni da bi sama sebe po švicu vonjala. Samo to kar ste napisal pa kar ne verjamem. Meni tudi ne sede, da moški uporablja parfum….ampak tisti vonj po svežem…mmmmm…sveže cunje, on ravnokar izpod tuša…mljask.
OK- to je razlika. Pri seksu je stvar malo drugačna. Nikakor pa me ne zrajca tip, s katerim se recimo še “osvajava”, če vonjam kaj švicu podobn. Pa tut če je to v fitnesu, al pa na maratonu.. 🙂
Stvar je v tem, da itak smrdi samo švic na švic. Če pa izpod tuša….se dava dol…in zraven še dobr zašvicava….ni lepšga…ga še celga poližem…mljask.