Če cepivo deluje, zakaj novi ukrepi?
Tinch, 29.11.2021 ob 07:38
Cepivo deluje pri cepljenih. Zal imamo prevec glupih anticepilcev.
Kako pa deluje pri cepljenih? Tako, da zbolite za lažji potek.
Kako pa veste, da zbolite za lažji potek? Ni važno a ne.
- Jaz zdrava nisem zbolela, niti cepljena in verjamem, da mi bo cepivo povzročilo izbruh. Torej verjamem v svojo resnico, kot ti v svojo trhlo resnico. Torej ne vtikuj se v mojo resnico, ki je dokazana. Tvoja pa ni, ker si kljub cepivu bolna.
Vraga deluje cepivo, v delovanje tega cepiva verjamejo samo se naivni oz tisti, ki morajo, da lazje prezivijo nateg. Ko potegnes crto okuzeni cepljeni in necepljeni imajo enak potek bolezni, eni lazji, drugi srednje tezak in nesrecniki tezji.
Lazejo nam na veliko. To je postalo se bolj ocitno z novim sevom.
yram, 29.11.2021 ob 08:48
Vraga deluje cepivo, v delovanje tega cepiva verjamejo samo se naivni oz tisti, ki morajo, da lazje prezivijo nateg. Ko potegnes crto okuzeni cepljeni in necepljeni imajo enak potek bolezni, eni lazji, drugi srednje tezak in nesrecniki tezji.
Lazejo nam na veliko. To je postalo se bolj ocitno z novim sevom.
Če bi imeli enak potek bolezni bi pri slovencih pričakoval v bolnišnicah pri 54% cepljenih nekako pola pola. A je necepljenih precej več? Zakaj?
Saj strupen zvarek deluje. Cepljeni umirajo dvakrat hitreje od necepljenih.
Ker depopulacija še ni končana, je potrebno neumno čredo prisiliti v dodatne šuse.
Ker strupeni zvarki niso cepiva in ker ni nobene epidemije, se uporabljajo ukrepi za izsiljevanje. Za uspešen genocid, je vsaka vlada tudi finančno nagrajena. Prav tako mediji dobivajo finančne vzpodbude za širjenje laži in cepilne genocidne propagande.
excell159, 29.11.2021 ob 08:51
Če bi imeli enak potek bolezni bi pri slovencih pričakoval v bolnišnicah pri 54% cepljenih nekako pola pola. A je necepljenih precej več? Zakaj?
Koliko je katerih ne bos izvedel na tv. Resnice ni na tv. Zapomni si to.
Kje lahko preberemo koliko je katerih dnevno okuzenih. Ne samo tistih, ki pristanejo v bolnici, tudi tistih, ki prebolijo doma lazje ali malo manj lazje.?
Pa se nekaj kar se mi zdi milo receno smesno. Drzavo skrbi za nas, tako zelo jih skrbi, da ceprav s potrjeno okuzbo nadaljujejo otroci s poukom, v karanteno gre samo okuzeni. Se ti zdi to ukrep za varovanje zdravja ljudstva.?
Deluje nekaj mesecev, načeloma. Pri nas jih je večina cepljenih od julija naprej. Saj vidiš, da število cepljenih v bolnicah dejansko počasi raste.
Tako da ne more biti še pol-pol v bolnicah.
Tretji odmerek bomo pa videli, koliko časa bo deloval, spremljam dogajanje v Izraelu, ki je bil prvi precepljen in ni delovalo, zdaj je prvi s tretjo dozo.
Aplavz z eno roko, 29.11.2021 ob 08:55
NIJZ navaja pod stranske učinke cepiva, da zbolite za covid.
Zdaj pa ne vem. Ali sem nora jaz ali pa je nekdo skregan z zdravo kmečko pametjo.
A ti še nikdar nisi preverjal kako cepiva delujejo, da si tako presenečen nad tem podatkom? Ste eni od včeraj na tem svetu al kako?
Ena južna neprijavljena, 29.11.2021 ob 09:08
Halooo, v 1 letu dobit 3 doze? In to naj bi blo cepivo? Pa vsi vi, ki ste sprejel to, ste zgubil ves zdrav razum.
Ste zgubil zdrav razum 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Zakaj se nisi ti cepila torej? Razuma že zdaj nimaš. Si že večkrat dokazala.