Ta odtenek blond las je spet v modi!

06. januar 2023

Ta odtenek blond las je spet v modi!

06. januar 2023
Foto: Instagram

Ste si že kdaj pobarvali lase zaradi priljubljenega lika v seriji?

Po več letih se vrača barvni odtenek, za katerega napovedujejo, da bo še pridobil na popularnosti. Imenuje se targaryensko blond, poimenovan po družini Targaryen, ki jo ljubitelji Igre prestolov in novejše Zmajeve hiše dobro poznajo. 

Zmajeva hiša. (Foto: Profimedia)

Odtenek, ki ga imenujejo tudi “zimsko belo blond”, je z novo serijo postal priljubljen na družbenih omrežjih, na TikToku se je celo pojavil filter, zaradi katerega so se številni odločili barvo preizkusiti tudi na svojih laseh. #targaryenblonde ima celo več kot 1,9 milijarde ogledov na TikToku, uporabniki pa delijo videe svojih drastičnih lasnih sprememb.

@luciashairsalon 𝐃𝐀𝐄𝐍𝐄𝐑𝐘𝐒 𝐓𝐀𝐑𝐆𝐀𝐑𝐘𝐄𝐍 𝟐.𝟎 🐉 #hair #olaplex #pulpriothair #hairtransformation #icyblonde #daenerystargaryen ♬ Still Don’t Know My Name – Labrinth

Za takšen odtenek las so se pred kratkim odločile tudi nekatere zvezdnice, med drugimi tudi Megan Fox, Kim Kardashian in Ariana Grande

Foto: Instagram

Lasni stilisti pravijo, da je najbolje, če barvanje prepustite strokovnjakom, saj je potrebno kar nekaj spretnosti in znanja, da dosežemo pravi odtenek, najlažje pa ga bodo dosegli naravni blondinci in blondinke.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close