Prijel me je za rit
Že več kot pol leta debatirava po MSN. Kdo bi si mislil, da bo tisti tih in sramežljiv sošolec postal takšen odličen prijatelj kot mi je. Ampak, očitno je tako. Začelo se je čisto nedolžno. Debate okrog šole, o najinih družinah in na splošno sva si delila izkušnje iz preteklosti. Nato sva se začela “nedolžno” kurit. Se hecat v zvezi s sexom. Vendar nikoli ni prišlo do nobenega telesnega stika. Sedaj se več mesecev nisva videla, sva pa bila ves čas v stiku pred MSN-a. Vmes sem ga pa ves čas za hec kurila, da če se me upa prijet za rit. Seveda sem bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da si me ne bo upal. Sploh je pa od tega minilo že toliko časa, da sem na to popolnoma pozabila. In tako včeraj, ko sem hodila pred njim po stopnicah, me čvrsto zagrabi za rit. Jst sem pa ostala ku štor. Nato se je v učilnici usedel poleg mene in sva si pisala o tem na en list papirja in sem mu pač povedala, da kaj se sploh matra z menoj, ko pa ve da ne bo haska. Naj se raje potrudi pri komu, ki bo lahko še kaj ratalo. Potem sva vse vrgla na hec. Zavohala sem ga tudi, da je verjetno imel kar kej pod kapo, ker sigurno če bi bil trezen si ne bi nikoli upal kej takega. Ma na koncu je v bistvu bilo tako, da nisva delala noben big deal ven iz tega.
In danes mi piše na MSN, da se opravičuje za včeraj, vendar da čene bi ga skoz zajebavala, da si ne upa. In da pa mi tudi tako ni bilo prav. In potem se je izpisal. In zdej ne vem kaj pri oštji se mu plete po glavi. Saj sem bila jaz tista, ki sem ga kurla in hvalabogu, da se je človek zbudu in pokazal da je živ. Pa kaj. Me je prijel za rit. Nič takega. Saj sva prijatelja in veva oba, da dlje od tega ne bo šlo. Zdej pa. Zgleda, da se je streznil in da se prijemlje za glavo brez potrebe.
Moški. Kaj naj naredim s takim človekom?