Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Prijel me je za rit

Prijel me je za rit

Že več kot pol leta debatirava po MSN. Kdo bi si mislil, da bo tisti tih in sramežljiv sošolec postal takšen odličen prijatelj kot mi je. Ampak, očitno je tako. Začelo se je čisto nedolžno. Debate okrog šole, o najinih družinah in na splošno sva si delila izkušnje iz preteklosti. Nato sva se začela “nedolžno” kurit. Se hecat v zvezi s sexom. Vendar nikoli ni prišlo do nobenega telesnega stika. Sedaj se več mesecev nisva videla, sva pa bila ves čas v stiku pred MSN-a. Vmes sem ga pa ves čas za hec kurila, da če se me upa prijet za rit. Seveda sem bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da si me ne bo upal. Sploh je pa od tega minilo že toliko časa, da sem na to popolnoma pozabila. In tako včeraj, ko sem hodila pred njim po stopnicah, me čvrsto zagrabi za rit. Jst sem pa ostala ku štor. Nato se je v učilnici usedel poleg mene in sva si pisala o tem na en list papirja in sem mu pač povedala, da kaj se sploh matra z menoj, ko pa ve da ne bo haska. Naj se raje potrudi pri komu, ki bo lahko še kaj ratalo. Potem sva vse vrgla na hec. Zavohala sem ga tudi, da je verjetno imel kar kej pod kapo, ker sigurno če bi bil trezen si ne bi nikoli upal kej takega. Ma na koncu je v bistvu bilo tako, da nisva delala noben big deal ven iz tega.
In danes mi piše na MSN, da se opravičuje za včeraj, vendar da čene bi ga skoz zajebavala, da si ne upa. In da pa mi tudi tako ni bilo prav. In potem se je izpisal. In zdej ne vem kaj pri oštji se mu plete po glavi. Saj sem bila jaz tista, ki sem ga kurla in hvalabogu, da se je človek zbudu in pokazal da je živ. Pa kaj. Me je prijel za rit. Nič takega. Saj sva prijatelja in veva oba, da dlje od tega ne bo šlo. Zdej pa. Zgleda, da se je streznil in da se prijemlje za glavo brez potrebe.

Moški. Kaj naj naredim s takim človekom?

to,kar sprašuješ JE TIPIČNO ZA ZAFRUSTRIRANE BABE, KI NE vejo, kaj bi rade….

tak

leta letijo - iščem stevardeso

Ti si, kdorkoli že, en mal zblojena.

😉

Zares.

Ma jst vem kaj bi rada. Pač prijatelja, s katerim se lahko prosto menim o vsem. Itak se pa potem še hecava na ta in oni račun.

:))) Ma zakaj?

Kupi mu darilce – dudico in tudi nase ne pozabi

Se že najde kdo, k se mu bo dal s to temo (noč, mrak,…) ukvarjat. Men se ne.

Zakaj ga pa kuriš, vzemi to kot hec, pa tud znucala se ti ni, v prihodnje pa pazi kaj pisariš…

kaka nesramnica – res zafustriranka, ki hoče pozornost, da nabija ego!!!
Res to je podlo se delaš norca iz ljudi…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ma sej lih v tem je finta, da meni se tisto vse skupaj ne zdi nič takega. Saj sem ga vendar jaz kurila in se je odzval. On se je zdej umaknil. In ne vem zakaj.

Ma on je točno vedel za kaj se gre, ko sva se hecala na ta račun. In tudi tisti njegov včerajšnji prijem za rit, je bil samo kot da bi mi povedal: “Na zdej! Pa imaš!” Sam da se je pa zdej umaknil. To mi ni jasno. Saj sva se včeraj še skupaj smejala na ta račun.

Eh, bugi…..

Kdo je bugi?

a sam men ne boš odgovorila?:-))

Ne vem kaj naj odgovorim na tako butast odgovor.

To ti dam pa prav! Moje vprašanje je bilo pametno, tvoj odgovr pa tak kot pišeš…

Povej, si še devica?

Mah pač vedno si ga – doooolgo si ga , včasih si človek začne kaj domišljat – ti si nebi? Oz. ti si tudi, če si nebi nebi tega sedaj pisala…tako, da SI malo nesramna ne…
Pač paše ti za ego saj vemo….

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ne. Še zdaleč nisem devica.

Nič si ni domišljal, ker je bilo vedno jasno pri čem sva. Še včeraj je bilo jasno pri čem sva. Danes pa, kot da bi bil drug človek.

Jaz imam pa ego že dovolj visok, da si ga ne rabim dvigovat. Hvala!

Mal se hvališ, a ne? No kakorkoli, kaj lepega o sexu napiši, bomo mi takoj ugotovili resnico

Ne. Se ne hvalim, ker se nimam za kaj. In o sexu tudi nimam namena pisat. Hotela sem samo mnenje moških, kaj si mislite, da se plete v njegovi glavi. Vendar očitno sem zgrešila forum.

Hmmm sicer mala, koliko sem jih jaz že prijel za rit? Morda večkrat kot si ti jedla. Pa kljub temu sem še vedno živ in one tudi

A si se tudi ti potem na tak način umaknil? Močno dvomim.

Sicer me pa ne prav nič ne zanima koga, kdaj, zakaj, kako si ti prijel za rit.

Foruma nisi zgrešila. Je kar pravi.
Kaj se njemu plete po glavi (oz. se mu je) pa si verjetno že ti odgovorila, ko si napisala, da te je prijel za rit ker si rekla da si ne upa. Mislim da tu ni kaj dodat. Le filozofiramo lahko, a kot vidiš nam je več do sexa kot filozofiranja….

Ma to vem, zakaj me je prijel za rit. In edino prav, kar je lahko naredil. Ampak, zakaj se je danes tako umaknil?

New Report

Close