Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ženska pričakuje od moškega, da ji bo vse plačeval?

Ženska pričakuje od moškega, da ji bo vse plačeval?

Berem tole spodaj v eni temi na MONu pa razmišljam ali je res tako razmišljanje večine ženske ali so to samo posameznice?
Kaj take ženske kot je spodnja sploh nudijo moškemu? Zakaj bi moški sploh imel tako žensko, če jo mora tako zalagat s kešom?

“2

Ja, seveda obstajajo take. To so tako imenovane “legalne sponzoruše”, ki pričakujejo, da bo dec za malo oscane kože letal tako kot njim paša. Ravno v takih družinicah je idilično sozvočje s sončki in
sončicami.

A kaj ima moški od take ženske? Vse kar hoče miško vse kar hoče.

Seveda so take. Na srečo je tudi cel kup moških, ki ženski ne znajo ali nočejo ponuditi ničesar drugega, kot samo denar. Tako se lepo poparčkajo in so oboji zadovoljni.

da plača. To mu veleva moško dostojanstvo. To zreli moški vedo in znajo, mamini sinčki bi pa še od partnerke dinčke za njihov del dopusta.

Pa take ženske ne hodijo v službo? Ali pa hodijo in svojo plačo zagonijo za cunje, kozmetiko …?

Si moški, ki plača vse za žensko ali si ženska, ki ji moški vse to plača?


Točno to!
Sicer sama nism za to, da moški VSE plačuje, če pa sam to hoče, pa tud prav 🙂 se kaj dost ne sekiram zarad tega, ker mu dam vedet kakšna sm, kaj mi je všeč in kaj ne. In zarad tega nism niti mal “sponozoruša”. To bi pa res bila, če bi sama ZAHTEVALA to od njega.
Verjamem pa, da obstajajo tud take POSAMEZNICE, eno tako poznam.

Delno je sicer res, čeprav ne kar za vse zadeve.
Po drugi strani pa absolutno ne bi imel takšne, ki to pričakuje, oz. razume kot edino normalno.

Poženščeni dedci jamrate, da je to izkoriščanje pa da naj vsak plača pol in podobne neumnosti. Zapomnite si nekaj: PRAVI MOŠKI ne pusti, da bi ženska plačevala. In PRAVI MOŠKI je za svojo velikodušnost tudi zelo lepo nagrajen:)))
Da bi mene en tip povabil na večerjo, potem pa pričakoval, da bom plačala pol, je v momentu samo še moj bivši znanec.
P.S. Znam pa tudi jaz povabiti in častiti večerjo v celoti, samo mora biti pa to res kakšen specialen dečko:)))

Se pravi, da mora potem ženska dobiti moškega, ki zasluži vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več kot ona, da jih lahko plačuje dopuste?
Kaj pa tisti, ki so na minimalcih? A morajo potem taki moški samski ostati, ker ne morejo plačevat dopustvo za ženske?
Kaj pa ženske, ki fajn zaslužijo, potem ne smejo imet moškega, ki manj zasluži in morajo kar same ostate, vsaj večina, ker ni dovolj moških, ki bi jim lahko plačevali dopuste?

Res je.

Dokler sem bila še študentka in on že zaposlen, niti on ni pričakoval, da bom lahko kaj plačala 🙂

Vsak moški si sam izbere svojo žensko.

Na Švedskem bi bila to neoprostljiva šovinistična gesta, če ženska plača, podcenjevanje njene denarne likvidnosti in namigovanje na finančno odvisnost od moškega. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz pa kar razumem in se zelo strinjam z avtorico posta. Ženske vse bolj izgubljamo stik same s sabo in hočemo biti kot moški. Zakaj že ? Jaz se pustim razvajati, seveda pa razvajam tudi svojega moža. Ženske nove dobe so možačaste, moški pa poženščeni. No go.

Veš… tudi to je na nek način napačno; Ker (nekateri) moški smo tudi malce občutljivi na pojme kot so “nagrajen” in podobno, kjer je postavka v ozadju, kot da smo nekaj kar je treba voditi, ženske pa odrasle in tiste ki nagrajujejo…

“nagrajevanje” v moško-ženskih odnosih je – če je – kvečjemu obojestransko.

Mene pa zanima a imate potem vse take bogate dedce, da vam plačujejo dopust?
Kam pa svojo plačo spravite?
Torej moški s slabimi plačami morajo ostati samski ali kako?
Torej moškega, ki ima nižjo plačo kot ve, niti povohate ne? Ker vam ne bo mogel dopustov plačevat?

pardon, če vsak ne plača zase. Sicer pa iz stare šole vsi vemo, da moški plača, ženska pa potem kuha, ko sta v zvezi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]


Pa kaj ti misliš, da desca najprej vprašam koliko ima denarja? NIKOLI ga nism. Ja, če bi bil ok, bi imela tud takega, ki zasluž manj od mene. Bi pa tud od njega pričakovala, da se kdaj izprsi, ne pa sam jaz!

Moški, ki me je materialno in čustveno razvajal, je dobil vse povrnjeno v sexu in kuhinji. Vse kar sem naredila zanj, je bilo z ljubeznijo.

Ženska lahko izkaže svojo pozornost in toplino na milijarde drugih načinov, denar pa se daje le otrokom, odraslemu moškemu že ne.

Se vidi, da ste tukaj ene same perle, ki nič ne delate. Moški naj bi vse plačeval, ve ga bi pa razvajale? S kom? Kuhat itak ne znate, sicer niti časa nimate, ker morate po vseh opravkih. Beri; frizer, razni slaloni, ritnes, trgovinje s cunjami, parfumi, ličili ……
Kaj ima pravi dedc od take babe? Samo to, da lahko svojo lutko kaže pred drugimi in tisto mal oscanega mesa parkrat na leto. Drugače je pa uboga reva, ki babe sploh ne bi imel, v kolikor je ne bi financiral.


Težko je reči, koga povohaš in koga ne – če si dolgo v vezi, si vzpostaviš način urejanja financ, ki obema ustreza. Skupno življenje, skupni stroški, skupni prihodki.
Če pa letaš od cveta do cveta, pa ne vem, kako je in si niti ne predstavljam, kako bi bilo.

Torej on tebi denar, ti njemu seks?
Jaz si nisem mislila, da je toliko žensk takih, da seksajo, zato, ker jim mož daje denar, dopuste. Jaz sem mislila, da večina žensk seksa, ker uživa v tem, ne pa zato, ker so plačane za seks.

Dominirajo materialistke, ki se predstavljajo kot svetnice.Razlike med spoloma so vedno manjše.Moški so totalno poženščeni,ženske pa pregrobe, velja predvsem za nove generacije.

New Report

Close