Ameriška zvezdnica pri 81 letih v kopalkah na naslovnici revije

16. maj 2023

Ameriška zvezdnica pri 81 letih v kopalkah na naslovnici revije

16. maj 2023
Foto: Instagram @marthastewart

Martha Stewart je ena od letošnjih zvezd, ki krasijo naslovnico slavne revije Sports Illustrated.

Znana revija Sports Illustrated je predstavila štiri zvezdnice, ki krasijo naslovnico posebne izdaje revije, v kateri znani obrazi z različnih področij pozirajo v kopalkah. Letos so ‘dekleta z naslovnice’ igralka Megan Fox, pevka Kim Petras, igralka Brooks Nader ter televizijska voditeljica in ikona ameriških gospodinj Martha Stewart.

Mediji še posebno pozornost namenjajo Marthi, saj je pri 81 letih postala najstarejša ženska, ki krasi naslovnico te znane revije.

Ko so jo povabili k sodelovanju, je Martha takoj pristala, je razkrila na svojem Instagramu in zraven še dopisala: “O starosti sicer ne razmišljam kaj dosti, a tokrat sem se zavedala, da gre za zgodovinsko potezo in da moram biti videti kar najbolje,” je dejala. “Upam, da vas bo ta naslovnica navdihnila, da si postavite nove izzive, ne glede na to, v katerem obdobju življenja ste,” je Martha še zapisala na Instagramu.

‘Premagala’ Maye Musk

Slavna ameriška ‘gospodinja’ na naslovnici pozira v enodelnih kopalkah z globokim dekoltejem, rame pa ji prekriva ogrinjalo.

Martha je za Sports Illustrated posnela več fotografij, med samim snemanjem v Dominikanski republiki pa se je zelo zabavala, je razkrila. “Ljudem hočem pokazati, da lahko ženska mojih let izgleda dobro in se počuti dobro.”

Foto: Instagram @marthastewart
Foto: Instagram @marthastewart

Naziv najstarejše ženske, ki je pozirala za naslovnico izdaje v kopalkah Sports Illustrated, je do zdaj nosila Maye Musk, manekenka in mati milijarderja Elona Muska. Maye je naslovnico krasila lani, pri 74 letih.

Poleg Marthe pa je letos veliko pozornosti požela tudi Kim Petras, ki je šele druga transspolna ženska na naslovnici omenjene revije. Prva je bila Leyna Bloom leta 2021.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close