Answear predstavlja novo komunikacijsko platformo

10. maj 2024

Answear predstavlja novo komunikacijsko platformo

10. maj 2024
Foto: Answear

S komunikacijsko platformo, ki nosi slogan “Odeni življenje v dragocenosti”, poudarjajo vrednost pomembnih trenutkov v življenju.

Ko govorimo o tem, kaj je zares pomembno v življenju, ne mislimo zgolj na spomine, izkušnje ali sanje. Spomniti želimo na edinstven občutek, ki ga doživimo, ko nadenemo oblačila, ki jih imamo radi.

Reklamni oglasi, posneti v čudovitih pomladnih mesecih v Lizboni, so bili ustvarjeni v sodelovanju z mednarodnimi ustvarjalci. Z izbrano tematiko nas spodbujajo, da razmislimo, ali so stvari, ki jih izberemo, izraz naših vrednot, izkušenj in identitete.

“Moda je sestavni del nas”

“Moda je oblika zunanjega manifesta, ki odraža naše poglede, humor in samodistanco ali pomanjkanje slednjega,” pravi Marta Sawicka, direktorica marketinga pri Answear.com.

“Moda je sestavni del nas, z njo odražamo sebe. Veliko pokažemo s tem, kako nosimo jakno, majico, obleko, superge ali uhane. Te stvari zaradi nas dobijo še bolj dragocen pomen. Zakaj? Ker nam ni mar za čevlje, ampak za dejstvo, da smo v njih pretekli maraton; in tista modra obleka predstavlja spomin na najlepši sončni zahod v Barceloni,”

še dodaja Marta.
Foto: Answear

Ob tem še poudarja, da nova komunikacija blagovne znamke pomeni tudi novo pozicioniranje – kot premijske blagovne znamke: “Pri nas izdelke obravnavamo kot edinstvene in dragocene, kar si zaslužijo. To želimo predstaviti tudi našim strankam.”

Novo rojstvo

Z novo kampanjo želi Answear poudariti novo pozicioniranje blagovne znamke, ki se osredotoča na visoko kakovostne izdelke in izbrane premium blagovne znamke. To omogoča oblikovanje nove zgodbe, ki gradi trajen odnos med blagovno znamko in potrošnikom – zgodbo, ki sega preko razmerja izdelek – potrošnik.

Kvalitetna in izrazna moda v tokratni Answearjevi kampanji, posneti v Lizboni, je odsev direktorice in fotografinje Stelle Consonni, znane po izjemnih fotografijah za Gucci, Burberry in Vogue.

Foto: Answear

Obraz kampanje je Fatima Brunengo, brazilska igralka in manekenka. Izbrani stilski kosi pripovedujejo različne modne zgodbe, ki rišejo pomembne trenutke v naši življenjih.

Kampanjo “Odeni življenje v dragocenosti”, Answear predstavlja na 12 evropskih trgih, kjer posluje (razen na Poljskem, Madžarskem, Češkem, Slovaškem, v Ukrajini in Italiji).

Answear je trgovina s konceptom, ki zagotavlja edinstveno nakupovalno izkušnjo. Stranke bodo kmalu priča novi izkušnji na Answear.si.

Style. Več novic

New Report

Close