Beckhamov sin pripravil omleto za 500 evrov

04. marec 2024

Beckhamov sin pripravil omleto za 500 evrov

04. marec 2024
Foto: Instagram @brooklynpeltzbeckham

Beckhamov sin pripravil omleto za 500 evrov

04. marec 2024
Foto: Instagram @brooklynpeltzbeckham

Mladi Brooklyn Beckham že nekaj let s svojimi kuharskimi videi razveseljuje oboževalce in jezi sovražnike, ki njegovo kuhanje kritizirajo. Takole je pripravil svojo luksuzno omleto s kaviarjem …

Kulinarične dogodivščine mladega Brooklyna Beckhama, sina slavnega nogometaša Davida Beckhama ter glasbenice in modne oblikovalke Victorie Beckham, spremljamo že nekaj let. Kuhanje ga zelo veseli in svoje največje specialitete redno deli s svojimi sledilci na Instagramu.

Pohvali se lahko celo s svojo oddajo “Cookin’ With Brooklyn”, v kateri ga kamere spremljajo, ko se od znanih, cenjenih kuharskih mojstrov uči osnovnih kuharskih tehnik in priprave zanimivih jedi ter jih nato pripravlja za svoje prijatelje in družino.

Zadnja jed, ki jo je pripravil, je preprosta, a slastna in sočna francoska omleta – v videu res izgleda odlično, saj je pravilno pripravljena in lepo oblikovana. Brooklyn pa se jo je odločil obogatiti z zelo drago sestavino – kaviarjem, ki stane okoli 500 evrov.

Vas zanima, kako jo pripravi? Najprej v ponvi stopi obilno količino masla, doda umešana jajčka in ves čas meša na zmernem ognju. Ko je ravno prav pečena, jo previdno prepogne in na krožniku še dodatno natre z maslom. Doda začimbe, sveže sesekljam drobnjak in izdatno količino dragega kaviarja. Ko jo poskusi, je več kot navdušen. “Odlična je, glede na to, da je že zelo dolgo nisem delal,” prizna.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close