Bi imele pri 54. letih postavo kot Halle Berry? Tega se lahko lotite že jutri!

04. september 2020

Bi imele pri 54. letih postavo kot Halle Berry? Tega se lahko lotite že jutri!

04. september 2020

Zvezdnica ob petkih objavlja video posnetke svojih treningov pod ključnikom #FitnessFriday. S svojim videzom pa lahko brez težav konkurira enkrat mlajšim ženskam. V čem je skrivnost?

To nam je uspelo »ugotoviti« iz njenih intervjujev …

Dva otroka, dva psa, tri mačke in en čeden osebni trener, ki nekajkrat tedensko poskrbi, da se igralka pošteno preznoji. To je vse, kar Halle Berry potrebuje za srečo.

Pred kratkim je praznovala 54. rojstni dan, nam pa se zdi, da je videti lepša, kot kdaj koli prej.

Igralka kar poka od samozavesti in pozitivne energije. Tudi po treh ločitvah še vedno verjame v ljubezen, a s smislom za humor.

»Moški v mojem življenju so bili kot češnja na vrhu torte. Jaz pa sem torta – dobra s češnjo ali brez,«

se je pošalila Halle. V njenem življenju je trenutno le en moški, ki mu popolnoma zaupa – njen trener Peter Lee Thomas, ki ga lahko spoznamo s pomočjo Instagramovih video posnetkov.

Halle je velika ljubiteljica zdravega načina življenja in športa na prostem, zato običajno telovadita na njenem dvorišču ali plaži.

Kako so videti treningi?

So zelo raznoliki. Halle in peter združujeta trening moči, kardio, visoko intenzivne vaje in boks, kar je trenutno igralkin najljubši šport. Pravi, da z boksom ne oblikuje samo mišic, ampak da se tudi psihično veliko bolje počuti.

Ko vadi sama, Halle rada izvaja jogo in pilates, previdna pa je tudi pri prehrani.

Drži se režima, ki združuje dva prehranska sistema – keto dieta in post. Je samo znotraj osmih ur na dan, pri čemer izbira hrano, ki vsebuje zdrave maščobe, beljakovine ter vlaknine.

Njeno najljubše kosilo je zrezek z veliko solato, pogosto pripravi mesni golaž. Kot vir moči in zdravja pa je omenila tudi juho s kostmi, ki pomaga nadomestiti izgubljen kolagen.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close