Billie Eilish skreirala lastno dišavo

11. marec 2024

Billie Eilish skreirala lastno dišavo

11. marec 2024
Foto: Instagram @parfums.billie

Billie Eilish skreirala lastno dišavo

11. marec 2024
Foto: Instagram @parfums.billie

Težko pričakovana pomladna dišavna novost, pod katero se je podpisala talentirana, kontroverzna in nenavadna svetovna zvezdnica Billie Eilish, je končno prispela.

Dišava Eilish No. 3 v omejeni izdaji iz kolekcije dišav mlade glasbenice predstavlja njeno osebno evolucijo kot umetnice skozi zapeljiv lesni vonj ambre, ki je hkrati seksi, sodoben in nepozaben, prav takšen, kot je ona sama.

Foto: Douglas
Foto: Instagram @parfums.billie

Eilish No. 3 očara že na prvi vtis, saj združuje note peneče grenivke, rožnatega popra in bogat cvetlični vonj jasmina. Harmonijo nadaljujejo začinjene note žafrana, svežih iglic jelke in gladke, kremaste cedre, ki vabijo čute z opojno privlačnostjo.

Dišavna kompozicija je zaokrožena z žametnima notama jantarja in zemeljskega mahu, ki s prepletanjem ustvarjata popolnost, združeno v parfumski steklenički.

Billie Eilish (Foto: Profimedia)

Dizajn stekleničke najnovejše različice Eilish Eau de parfuma ostaja avtentičen. Billie si je zamislila svet osvetljen z rdečimi toni, ki se odraža v škrlatni različici značilnega dizajna njenih predhodnih dišav Eilish in Eilish No. 2 v obliki silhuete. Dizajn poudarja njene najljubše dele ženskega telesa: prsi, vrat in ključnico.

Foto: Douglas


Razen senzacionalnega vonja Eilish No. 3 ponosno nosi oznako veganskega izdelka, in ne vsebuje parabenov, izdelana je iz čistih sestavin, škatla pa je izdelana s pomočjo obnovljivih virov energije.

Tako kot vsi izdelki iz kolekcije Eilish je tudi ta dišava certificirana kot izdelek brez krutosti do živali s strani organizacije PETA, Global Beauty Without Bunnies.

Foto: Douglas

Omejena izdaja osupljive dišave Eilish No.3 lahko od 8. marca dalje dobite ekskluzivno v izbranih parfumerijah Douglas in na njihovi spletni strani.

Style. Več novic

New Report

Close