Billie Eilish: “Všeč mi je zamisel o temnejšem, deževnem svetu”

21. junij 2023

Billie Eilish: “Všeč mi je zamisel o temnejšem, deževnem svetu”

21. junij 2023
Foto: Profimedia

Billie Eilish z novo privlačno dišavo Eilish No. 2 nadaljuje svojo pot v svetu parfumerije.

Po svetovnem uspehu in prepoznavnosti njenega značilnega parfuma Eilish v lanskem letu je Billie dobila navdih, da razišče druge vidike svoje ljubezni do dišav. Za svojo najnovejšo kreacijo, ki jo je poimenovala No. 2. Billie, je želela prenesti občutek svoje čutne plati in biti ovita v note, ki se zlijejo s kožo.

Pri ustvarjanju svoje druge dišave je Billie vodilo lastno izražanje, ki zajema vse njene čute, da bi vizualizirala barve, teksture, oblike in številke, ki predstavljajo njeno drugo dišavo. Kronologija in oblika številke dve sta navdihnili ime in ustvarili povezavo med obliko zapisane številke in čutnimi linijami steklenice in slike.

Foto: Douglas


»Za ustvarjanje dišave Eilish no. 2 mi je bila zelo všeč zamisel o temnejšem, deževnem svetu. Začeli smo z izvirnimi toplimi in sladkimi notami »Eilish«, nato smo dodali začimbne in lesne note, da smo dosegli bolj čuten občutek,” je dejala Billie.

Foto: Douglas

Z bolj surovim in osupljivim raziskovanjem njenih najljubših dišavnih not, nova dišava Eilish No. 2 prinaša blago, mamljivo aromo, ki se odpre s svežino italijanske bergamotke in jablanovega cveta. Preliva se v lesno-zemeljsko pikantnost papirusa in črnega popra s kontrastom divjih, vlažnih cvetov maka. Osnovne note lesnega palo santo in ebenovine so mojstrsko vtkane v kovinski, niansiran preliv mošusa, dopolnijo izkušnjo.

Foto: Douglas

Oblika steklenička ostaja podobna prvi in je zasnovana po Billiejinih najljubših delih telesa, vendar se je tokrat odločila za temno, kovinsko skrilasto sivo barvo, ki se poveže s čutno, močnejšo dišavo. Vsi, ki želite dišati kot Billie, lahko dišavo najdete izključno v parfumerijah Douglas.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close