Bomo Rihannin deveti album lahko poslušali še letos?

20. oktober 2022

Bomo Rihannin deveti album lahko poslušali še letos?

20. oktober 2022
Foto: Instagram

Šest let po izdaji zadnjega albuma Anti Rihanna končno snema nove pesmi.

Danes podjetnica, pred leti pa pevka, se je končno vrnila v snemalni studio. Za nov film o Črnem panterju bo posnela ne eno, temveč dve pesmi. Film naj bi bil premierno predstavljen enajstega novembra, ena od Rihanninih pesmi pa naj bi se vrtela ob zaključni špici. 

Govorice so se začele širiti v začetku oktobra, olje na ogenj so prilili številni novinarji, ki naj bi prav tako slišali, da pevka že pridno snema. Govorice o pevkinem velikem povratku so prišle po prav tako ogromni napovedi, da bo pevka nastopila na največjem ameriškem športnem dogodku Super Bowl prihodnje leto.

Rihanna je sicer že več let namigovala na nov album in številni so prepričani, da bomo nov album lahko poslušali še letos, pevka pa naj bi se leta 2023 odpravila na turnejo. 

Foto: Profimedia

Pevka je maja letos v intervjuju za Vogue povedala, da je v pripravi novega albuma zelo uživala, zaradi česar ni čutila veliko pritiska, obenem pa album deluje zelo “avtentično”. Leta pred tem pa je namignila, da bodo pesmi imele zvok raggaeja, oboževalci pa sumijo, da bo naslov albuma Balance

Album bi moral iziti že pred leti, toda pevka se je v zadnjih letih posvetila predvsem svoji liniji The Fenty Beauty.

Mediji so leta 2020 poročali, da se je zvezdnica odločila, da bo raje izdala novo linijo za nego obraza in posledično se je izid albuma zakasnil. Podjetnica naj bi namreč ugotovila, da je veliko več denarja in možnosti za uspeh na področju nege in lepote kot pa v svetu glasbe in zabave. Oboževalci so zato potrpežljivi, toda novice o prihajajočih pesmih in njenem devetem albumu so jih nedvomno navdušile.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close