Rihanna obula najbolj osovražene škornje

21. avgust 2022

Rihanna obula najbolj osovražene škornje

21. avgust 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena zvezdnica ne zmore brez modnih provokacij.

Odkar je postala mamica, Rihanna ni več tako pogosto na očeh javnosti. A ko se odloči stopiti iz hiše, to naredi v velikem slogu. Paparaci so jo ujeli med nakupovanjem na Manhattnu v eni tistih modnih kombinacij, ki jim je usojeno, da postanejo viralne in sprožijo plaz komentarjev.

Pevka je namreč kljub visokim temperaturam, ki te dni vladajo v New Yorku, obula (pre)velike škornje v slogu obutega mačka, ki jih je v drugi barvi prejšnji mesec nosila v kombinaciji s širokim krznenim plaščem.

Foto: Profimedia
Foto: Instagram @badgalrir

Gre za škornje znamke Y Project, ki so del kolekcije pomlad/poletje 2023. Kreativni direktor znamke Glenn Martens je ta nenavaden in po mnenju mnogih čudaški model opisal kot “malo podobnega gotskim katedralam in flamskemu vzdušju”.

Škornji so na voljo v več različnih barvah in materialih, Rihanna se je odločila za imitacijo jeansa. Velikanske škornje je kombinirala z jeans mini krilom, široko belo majico in vintage usnjeno torbico znamke Tom Ford iz anakondinega usnja.

Foto: Profimedia

Ne boste verjeli, ampak škornji so, kljub visoki ceni 1.300 evrov, skoraj povsod razprodani. Kljub številnim nasprotovanjem tistih, ki so jih odločno razglasili za ene najgrših škornjev, kar jih je bilo kdaj izdelanih, se očitno najde več kot dovolj takih, ki jih želijo nositi.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close