Britanski zvezdnik obiskal Bled: “Slovenija, zelo ne zanič”

30. junij 2022

Britanski zvezdnik obiskal Bled: “Slovenija, zelo ne zanič”

30. junij 2022
Richard Hammond, James May in Jeremy Clarkson med obiskom Krakova. (Foto: Profimedia)

Lepote naše dežele je obiskal še en zvezdnik svetovnega kova: Jeremy Clarkson.

Jeremy Clarkson, del trojice legendarnega avtomobilističnega šova Top Gear, je te dni na obisku Slovenije, ki je na njemu, kot kaže, pustila vtis.

Na svojem Instagramu, kjer ima skoraj 5 milijonov sledilcev, je objavil dve fotografiji Bleda, pod eno pa v svojem slogu zapisal: “Slovenia, very unshit,” kar bi lahko prevedli v “Slovenija, zelo ne zanič”.

Črno-bela fotografija naše slavne turistične atrakcije, blejskega otočka, je do zdaj dobila že preko 50 tisoč všečkov in na stotine komentarjev. Veliko sledilcev se strinja z njim in mu pritrjujejo, da je “Slovenija ena najlepših dežel”.

Kasneje je objavil še eno fotografijo blejskega otoka, a ga je bolj navdušila formacijo oblakov nad Bledom, v kateri je videl pudlja.

Sodeč po zadnjih objavah na Instagramu je Clarkson Slovenijo obiskal med potovanjem po tem delu Evrope, saj se je ustavil že na Slovaškem in Poljskem.

V Krakovu se je zadržal s kolegoma Richardom Hammondom in Jamesom Mayem iz Top Geara, s katerima trenutno snema šov The Grand Tour.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close