Brooklyn Beckham si je dal na roko vtetovirati poročno zaobljubo

26. maj 2022

Brooklyn Beckham si je dal na roko vtetovirati poročno zaobljubo

26. maj 2022
Foto: Instagram

Dober mesec po pravljični poroki z Nicolo Peltz se je Brooklyn Beckham njunemu zakonu poklonil na poseben in trajen način.

Brooklyn Beckham je tako kot njegov slavni oče David navdušen nad tetovažami. 23-letnik ima potetoviran že precejšnji del telesa, kar nekaj poslikav pa je že posvetil svoji ženi Nicoli Peltz. Med drugim ima vtetovirano Nicolino ime in ime njene babice, rožni venec njene matere, ljubezensko pismo, ki mu ga je napisala, in njene oči.

In tudi najnovejša tetovaža je posvečena njej, oziroma njunemu zakonu. Njegovo desno roko zdaj namreč krasi poročna zaobljuba, ki jo je svoji nevesti izpovedal med poroko v začetku aprila, pred očmi svetovne smetane in domačih.

Zaradi nje postal moški, kot je danes

“Besede ne morejo opisati moje ljubezni do tebe. Ko te gledam, vidim svojo prihodnost in vse se zdi kot sanje. Ti si moj svet, vsak dan te bolj ljubim,” se glasi del zaobljube, v kateri Brooklyn Nicoli nameni še besede, da je najboljše, kar se mu je zgodilo, ter da je zaradi nje postal moški, kot je danes.

“Danes boš postala moja partnerica, moja druga polovica. Ker bom s tabo lahko preživel preostanek življenja, sem najsrečnejši moški na svetu,” je še dejal in dodal: “Obljubim, da bom najboljši partner, mož in moški. Vedno bom skrbel zate, te nasmejal, in ti dal občutek varnosti in ljubljenosti.”

Foto: Instagram

Nevesti je še dejal, da se veseli skupnega življenja in veliko otrok. “Komaj čakam, da bom za vedno tvoj, saj si ti za vedno moja.”

Nicola in Brooklyn sta se poročila 9. aprila na družinskem posestvu njene družine v floridskem mestu Palm Beach.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close