Camili Cabello so paparaci zaradi teh fotografij uničili dan

05. april 2022

Camili Cabello so paparaci zaradi teh fotografij uničili dan

05. april 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena pevka redno hodi na plažo, kar so paparaci začeli hitro izkoriščati. Zdaj nanjo prežijo skoraj vsakič, nato pa celemu svetu pokažejo njeno (neretuširano) postavo v kopalkah.

Camila Cabello je na svojem Instagramu delila iskren zapis, v katerem se je razjezila na paparace, ki nanjo prežijo vsakič, ko se odpravi na plažo.

Nenehno fotografiranje brez privolitve negativno vpliva na njeno samopodobo, je izpostavila in razložila, da se na plažo vedno odpravi neobremenjena, kar se spremeni v trenutku, ko na spletu vidi svoje fotografije.

“Nosila sem bikini, ki je bil premajhen, ​​in nisem se ozirala na to, kako sem videti, potem sem videla slike na spletu ter ob tem številne komentarje. To me je razjezilo,” je zapisala in še dodala:

Takrat sem se spomnila, da so na mojo samozavest vplivale misli, ki jih je oblikovala zahodna družba. Družba, ki je uničila predstavo o tem, kako je videti zdravo žensko telo. Ta ideal je za mnoge ženske popolnoma neresničen.

“Fotošop, restriktivne diete, pretiravanje pri vadbi in izbiranje zornih kotov za fotografiranje omogočajo, da so naša telesa videti drugače kot v resnici in v svoji naravni obliki.”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Še nikdar se na plaži nisem počutila tako slabo”

Ob tem je še zapisala, da je “samska ženska v dvajsetih letih, sredi kupa dela zaradi promocije albuma” in da si je samo želela videti dobro.

“Danes sem si kupila nov bikini, celo j***no ljubko opravo, na ustnice nanesla bleščilo, preden sem šla v vodo nisem jedla ničesar pretežkega, ker sem vedela, da bo, kot da bi bila na profesionalnem fotografiranju. Trebuh sem stiskala tako močno, da so me bolele mišice, dihala nisem in komaj sem se nasmehnila, tako močno sem se zavedala, kje so paparaci, da se nisem mogla sprostiti in početi to, kar naj bi počeli, ko gremo v naravo.”

Foto: Profimedia

Zaključila je, da je med opazovanjem otrok na plaži spoznala, da si želi, da bi si lahko povrnila občutke, ki jih je imela tudi sama kot otrok na plaži: “Ko sem bila vesela, trapasta, ko sem dihala, ko sem se pretvarjala, da sem morska deklica, SVOBODNA.”

Za konec je dodala: “Še nikdar se na plaži nisem počutila tako slabo. Nisem še na točki, ko bi mi bilo vseeno.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close