“Čeprav sem mati, ne pomeni, da ne morem objaviti seksi fotografije”

11. maj 2023

“Čeprav sem mati, ne pomeni, da ne morem objaviti seksi fotografije”

11. maj 2023
Foto: Instagram @irinashayk

Manekenka Irina Shayk pravi, da jo je materinstvo zares razsvetlilo in ji dalo samozavest. 

Ruska manekenka, ki ima z igralcem Bradleyjem Cooperjem šestletno hčerko Leo De Seine, pravi, da je kot novopečena mati ugotovila, da se z materinstvom ne spremeniš kot oseba ter da te materinstvo ne definira.

Njen navdih je manekenka Emily Ratajkowski, za katero pravi, da je vedno seksi in ženstvena ter se zavzema za ljubezen do svojega telesa. Shayk priznava, da tega morda ne izraža enako glasno, toda pravi, da se popolnoma strinja z mlajšo kolegico. “Si mati, ampak to ne pomeni, da ne moreš iti ven v majhnem krilu ali objaviti seksi fotografije,” meni 37-letnica. 

Foto: Instagram @irinashayk

Rusinja pravi, da jo mnenja drugih še vedno ne zanimajo ter da zanje nima časa. Za hčerko skrbi sama in nima varuške, zato med svojo službo, kuhanjem, čiščenjem in oblačenjem 6-letnice, učenju z njo in vsem, kar pride zraven, nima časa, da bi poslušala mnenja drugih. 

“Zakaj bi kliknila in prebrala dva tisoč komentarjev? Ne zanašam se na mnenje drugih. Imam svoje prijatelje, svojo družino. Radi me imajo in jaz vem, kdo sem.“

Irina Shayk

Pravi, da je že v začetku svoje kariere poslušala komentarje o svoji teži, o tem, da je preveč seksapilna ter da ne izgleda kot material za manekenko. Kljub temu je vztrajala, morda zato, ker je kozorog po horoskopu, se je pošalila. 

Foto: Instagram @irinashayk

A zvezdnica dodaja, da je hčerka ena od glavnih razlogov, da je postala bolj samozavestna. Pravi, da se je naučila sprejeti svoje nepravilnosti in nepopolnosti. Razlaga, da ko se fizično ne počuti lepo, gre za disonanco v njeni fizični in čustveni energiji. V takšnih situacijah ne potrebujemo obraznih tretmajev, ki bi nas polepšali, temveč si moramo vzeti nekaj časa zase in poslušati svoje telo, meni.

Vsak človek se sprosti na svoj način, nekateri imajo radi savne, meditacijo, zvezdnica pa ugotavlja, da se je najbolje počutila pri zvočnih kopelih. “Ko se povežete s seboj na znotraj, se boste tudi na zunaj počutili lepe, pravi. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close