Četrta sezona Emily v Parizu prinaša eno veliko spremembo!

25. junij 2023

Četrta sezona Emily v Parizu prinaša eno veliko spremembo!

25. junij 2023
Foto: Profimedia

Ali bi se serija po novem morala imenovati Emily v Rimu?

Te dni smo končno dočakali uradno potrditev, da se Emily v Parizu vrača s četrto sezono! A v njej bo ena velika sprememba – Emily tokrat ne bo v Parizu, ampak v Rimu! Vsaj tako lahko sklepamo iz napovednika, ki ga je posnela glavna igralka Lily Collins.

V njem je razkrila, da bo del sezone prestavljen v italijansko prestolnico, kjer bo Emily podoživela svojo različico Rimskih počitnic, filma iz leta 1953 z Audrey Hepburn v glavni vlogi.

Igralka je v napovedniku poudarila, da nas čaka zanimiva sezona, polna drame, romantike in spletk. Emily bo v njej čaka zelo pomembna odločitev – ugotoviti bo morala, ali je to, kar si je vedno želela, točno to, kar potrebuje.

Ali je Alfie pozdravil svoje zlomljeno srce? Bo Gabriel dobil svojo Michelinovo zvezdico? Lahko Mindy uspe na Evroviziji? Ali bo Sylvijina ponovno oživljena ljubezen trajala?, vse to so vprašanja, na katera nam bo odgovorila nova sezona.

Foto: Profimedia

In kdaj bomo dočakali četrto sezono priljubljene serije? Čeprav je bilo pričakovati, da bo na Netflix prispela konec leta, kot kaže, ne bo tako. Datum, ko se bo pojavila na Netflixu, še ni znan, boste pa o njem obveščeni med prvimi!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close