Po šokantnem finalu Emily v Parizu niti igralci ne vedo, kaj se bo zgodilo

28. december 2022

Po šokantnem finalu Emily v Parizu niti igralci ne vedo, kaj se bo zgodilo

28. december 2022
Foto: Profimedia

Če ste tako kot mi in ste med tretjo sezono serije Emily v Parizu zadrževali dih, ste verjetno še vedno vznemirjeni zaradi šokantnega preobrata v finalu.

Romantična pariška drama, ki jo je ustvaril Darren Star, se je 21. decembra vrnila s tretjo sezono in končno odgovorila na vsa naša vprašanja o Emilyjini usodi v mestu ljubezni – karieri in zmenkih.

Tretja sezona Emily pripelje nazaj k njeni veliki ljubezni, nato pa ju Camille preseneti s šokantnim razkritjem. Veliki preobrat, ki smo ga morda predvidevali (ali pa tudi ne), bi lahko enkrat za vselej končal sladko med romanco Emily in Alfiejem. Prav tako pa nas pusti, da se sprašujemo, kakšna je prihodnost za Emily, Gabriela in Camille.

Foto: Profimedia

“Ne moremo napovedati, kaj se bo zgodilo”

Igralska zasedba na našo žalost nima pojma, kaj se obeta v četrti sezoni – ki jo je Netflix napovedal že januarja. “Pravzaprav ne poznamo časovnega okvira med tretjo in četrto sezono,” je dejala glavna igralka Lily Collins v intervjuju. “O četrti sezoni še ne vemo ničesar. A bi še kako radi vedeli!” je dodala.

Samuel Arnold, ki igra Emilyjinega sodelavca Juliana, dodaja: “Vsako sezono nas na novo presenetijo, tako da niti ne moremo napovedati, kaj se bo zgodilo.”

Foto: Profimedia

Še več zabave v čarobnem Parizu

No, če ne vemo drugega, je Bruno Gouery, ki igra Luco, prepričan, da se bo zaplet četrte sezone zagotovo vrtel okoli šokantne Camilline novice. “V finalu odkrijemo neverjetne informacije,” je dejal. “In te informacije bodo v središču četrte sezone.”

In medtem ko so podrobnosti o četrti sezoni – vključno z igralci, ki se vračajo, zapletom in datumom premiere – redke, William Abadie, ki igra Antoina, napoveduje, da bo vrnitev serije prinesla še več zabave v čarobnem mestu Pariz.

Foto: Profimedia

Medtem ko čakamo, da izvemo veliko več podrobnosti o četrti sezoni Emily v Parizu, si lahko na Netflixu ogledate prve tri sezone, ki so si prislužile odlične ocene in se uveljavile kot zakoniti naslednik Seksa v mestu.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close