Nova sezona Emily v Parizu bo spet razveselila modne navdušence

27. september 2022

Nova sezona Emily v Parizu bo spet razveselila modne navdušence

27. september 2022
Foto: Profimedia

Dobra novica za vse oboževalce priljubljene serije: Emily Cooper se vrača s svojimi ekstravagantnimi modnimi opravami.

Tretjo sezono serije trenutno še vedno snemajo, predvidoma si jo bomo lahko na Netflixu ogledali januarja ali februarja. Toda brez skrbi, že danes lahko zagotovimo, da bo Emily še vedno nosila včasih odlične, včasih nenavadne, toda vedno zanimive modne kreacije.

Foto: Profimedia

Če smo se v finalni epizodi druge sezone spraševali, ali bo Emily končno zapustila Pariz, nam je Netflix v četrtek razkril, da Emily še vedno živi svoje neverjetno življenje v Parizu, toda modna navdušenka je zdaj “na ključnem razpotju v vseh pogledih svojega življenja”.

Foto: Profimedia

Služba ali ljubezen?

Netflix sporoča, da se bo morala Emily odločiti za službo ali pa za ljubezen. Se bo ljubezenski trikotnik med Emily, Gabrielom in Alfiejem končno rešil?

Spomnimo: v zadnji epizodi druge sezone je Alfie priznal, da se je projekt, ki ga je pripeljal v Pariz, končal in da se je nameraval vrniti v London. Toda potovanje je podaljšal, da bi preživel več časa z Emily in predlagal ji je, da poizkusita z razmerjem na daljavo. Emily ta zamisel ni odbijala, vse dokler ni ugotovila, da je v resnici zaljubljena v Gabriela. Si bo britanski bankir Alfie premislil in ostal v Parizu, ali bo Emily v tretji sezoni potovala čez Rokavski zaliv?

Netflixova objava namiguje, da bodo odločitve, ki jih bo Emily sprejela v prihajajoči sezoni, določile “njeno prihodnost v Franciji” in pravi, da se bo strokovnjakinja za družbena omrežja še naprej soočala z dogodivščinami in presenetljivimi obrati, ki jih prinaša njeno življenje v Parizu.

Foto: Profimedia

V intervjuju za Entertainment Tonight pa je igralka Lily Collins o svojem liku, ki med gledalci sproža pohvale in kritike, povedala naslednje:

“Resnično mi je všeč, kako se Emily vse bolj približuje francoski kulturi, in rada vidim to evolucijo in preobrazbo nekoga, ki ji je Pariz postal dom, in kako jo to spremeni.”

Tisto, kar se prav tako spreminja skozi sezone, pa so tudi Emilyjine oprave, ki postajajo vse bolj “très-chic”. Komaj čakamo, da vidimo, s čim bo postregla v novi sezoni.

Foto: Profimedia

Style. Več novic

New Report

Close