Courteney Cox pokazala, kako jesti pico “kot pravi Newyorčan”

12. december 2022

Courteney Cox pokazala, kako jesti pico “kot pravi Newyorčan”

12. december 2022
Foto: Instagram @courteneycoxofficial

Priljubljena igralka, najbolje znana iz serije Prijatelji, je svetu pokazala, kako pravi Newyorčani jedo pico. Ne boste razočarani.

“Veliko ljudi, ki niso iz New Yorka, pride v mesto in komaj čakajo, da si privoščijo newyorško pico,” pove na začetku svojega videa, nato pa na presenečenje mnogih doda: “In ne vedo, kako jo jesti.”

Ok, morda se res najde kdo, ki ne ve, kako se lotiti trikotnega kosa pice, a na srečo je tu Courteney Cox. Če je v legendarni seriji Prijatelji igrala chefinjo, ji lahko glede kulinarike zaupamo tudi v resničnem življenju, kajne?

V Instagram videu tako demonstrira, kako ne izgledati kot turist, ko obiščeš picerijo v Velikem jabolku. “Tako pico jedo pravi Newyorčani,” je zapisala v opisu videa.

“Torej, najprej jo popivnaš. Odstranite vse olje. Avtentični Newyorčani nato radi odrežejo konico in jedo majhne koščke. Če ste s Sicilije, jo zvijte.”

Igralka nato zvije pico in druge goste vpraša, če tudi oni jedo na takšen način. Ljudje ji prikimajo, potem pa nadaljuje malce bolj kreativno: “Včasih, ko ljudje hrepenijo po dvojnem siru, postrgajo ves sir na en konec,” razloži.

Na koncu videoposnetka pa še doda: “Če jo lahko pojeste v treh ugrizih, ste pravi Newyorčan.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close