Oblekla je mini bikini in priznala, kaj vse je prestala v želji po otroku

10. november 2022

Oblekla je mini bikini in priznala, kaj vse je prestala v želji po otroku

10. november 2022
Foto: Instagram @allure

Igralka Jennifer Aniston je pozirala za decembrsko izdajo revije Allure, za katero se je skoraj povsem razgalila (v prenesenem in dobesednem pomenu).

Jennifer Aniston se je za revijo Allure pokazala v luči, kot je še nismo videli: na naslovnici namreč nosi čisto majhen vintage bikini s podpisom Chanel, ki je pravzaprav narejen iz dveh majhnih krogov, povezanih z vrvicami, Guccijeve tangice in krilo znamke Saint Laurent.

View this post on Instagram

A post shared by Allure Magazine (@allure)

To pa ni bila edina Jenniferina oprava, ki je v tej izdaji jemala dih: na drugi fotografiji je pozirala v hlačah z nizkim pasom, z velikim pasom s črkami DIOR in ponovno v zgornjem delu bikinija.

“Tako sem, kjer sem danes. Ta vlak je odpeljal.”

Med intervjujem pa je razgalila še čustveni del sebe, saj je prvič spregovorila o tem, kako močno se je trudila zanositi (tudi s pomočjo umetne oploditve), a ji to nikakor ni uspelo. “Šla sem skozi postopek zunajtelesne oploditve, pila kitajske čaje, poskusila sem vse. Povsem sem vrgla v to,” je priznala in nato dodala:

“Vse bi dala, da bi mi nekdo dejal, naredi si uslugo in zamrzni jajčeca. Ampak preprosto ne razmišljaš o tem. In tako sem, kjer sem danes. Ta vlak je odpeljal.”

Zvezdnica Prijateljev je nato dodala, da ne obžaluje ničesar in da zdaj dejansko čuti malce olajšanja. “Ampak, če ne bi šla čez vse to sranje, ne bi nikdar postala to, kar mi je bilo usojeno. Zato sem tako hvaležna za vse te usrane zadeve.”

Iz tega razloga se je tudi odločila, da je ravno zdaj čas, da vse to deli s svetom.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close