Druga sezona te priljubljene serije bo popolnoma drugačna!

16. junij 2023

Druga sezona te priljubljene serije bo popolnoma drugačna!

16. junij 2023
Foto: Profimedia

Netflixova uspešnica Wednesday je bila v letu 2022 pravi fenomen. Serija je nenadoma postala ena najbolj gledanih, glavna igralka Jenna Ortega pa se je povzpela v hollywoodske višave.

Netflixova serija Wednesday je lani le redko koga pustila ravnodušnega. Z mešanico zgodbe o odraščanju, elementov komedije in misterija, malce nadnaravne grozljivke ter izjemne igre glavne igralke, je prva sezona serije postala ena njihovih najuspešnejših serij.

Nič čudnega, da je bilo kmalu uradno objavljeno, da bodo snemali tudi drugo sezono. Vendar bi se lahko ton novih epizod bistveno razlikoval od tistih v prvi sezoni. Vsaj tako je povedala Jenna Ortega, ki je zaslovela z vlogo Wednesday, hčerke ekscentrične družine Addams.

Foto: Profimedia

Prva stvar, ki jo bo Ortega spremenila, je ljubezensko življenje njenega lika. “Odločili smo se, da se želimo nekoliko bolj osredotočiti na grozljive dele v seriji.” Druga sezona se bo torej bolj kot na romantiko, osredotočala na strah in trepet gledalcev.

 “Iz seriji umikamo kakršno koli ljubezensko zgodbo. Kar je res super,” je dejala Ortega. Igralka pravi, da je to bolj naravno za njen lik.

Foto: Profimedia

“Postajamo drznejši, temnejši!”

Igralka je razkrila, da je imela v svoji karieri slabe izkušnje, ko se ji je zdelo, da se “njen glas ne sliši”. Ko je začela snemati serijo Wednesday, je jasno povedala, da je pomembno vse, kar ima povedati. Ne samo, da se bo Ortega vrnila kot glavna igralka, ampak bo sodelovala tudi kot producentka. “Prvič bom producentka,” je dejala in dodala, da je to “naravno napredovanje”.

Že v prvi sezoni je Jenna želela doseči, da bo priljubljen lik, kot je Wednesday, pravilno prikazan. Zato se je takrat pogosto pogovarjala z avtorji serije: “Skupaj smo se odločili, kaj gre not in kaj ne. Tako sem radovedna: želim si videti oblačila, nove like, scenarije,” je še pojasnila 20-letnica in dejala, da se druge sezone veseli, saj bo ta “temnejša in drznejša.”

Foto: Profimedia

Prva sezona je v prvih 28 dneh po izidu zbrala več kot 1,23 milijarde ur gledanja na Netflixu. Na Netflixu sta bili uspešnejši le četrta sezona Stranger Things in prva sezona Squid Games (približno 1,65 milijarde). Kdaj bo na spored prišla druga sezone Wednesday, še zaenkrat ni znano.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close