Navdušeni boste nad tem Netflixovim pop-up projektom

15. junij 2023

Navdušeni boste nad tem Netflixovim pop-up projektom

15. junij 2023
Foto: Unsplash

Od zaslona do mize se glasi slogan najnovejšega projekta ponudnika pretočnih vsebin Netflix. V Los Angelesu odpira prvo pop-up restavracijo Netflix Bites.

Ljubitelji Netflixovih najljubših oddaj o hrani bodo lahko kulinarične umetnine svojih najljubših chefov iz priljubljenih oddaj s Chef`s Table na čelu končno tudi v živo okušali. Kulinarični pop-up prostor Netflix Bites se odpira konec junija v Los Angelesu.

V pop-up restavraciji, ki bo locirana v hotelu Short Stories, bodo svoje kuharsko znanje pokazali kuharski mojstri Curtis Stone, Dominique Crenn, Rodney Scott, Ming Tsai, Ann Kim, Nadiya Hussain, Jacques Torres in Andrew Zimmern. Skupaj bodo pripravili poseben degustacijski meni z okusnimi grižljaji, v katerem bodo predstavili svoje edinstvene specialitete ter oboževalcem in gurmanom omogočili enkratno izkušnjo v restavraciji.

V Netflixovem kulinaričnem kotičku pa ne bo primanjkovalo nitij modernih koktajlov, za katere bodo skrbeli Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien in Kate Gerwin iz oddaje Drink Masters.

Foto: Instagram @inner_detail

“To, da svojo ljubezen do hrane prinašam ljudem po vsem svetu, je eno največjih navdušenj v mojem življenju, vendar je ta izkušnja od zaslona do mize, ko lahko oboževalci okusijo, kaj se dogaja pred kamero, naravnost neverjetna,”

je dejal Curtis Stone, kuhar z Michelinovo zvezdico.
Foto: Instagram @shortstorieshotels

“Netflix je že zdaj cilj priljubljenih programov o hrani, od dokumentarcev do tekmovalnih oddaj,” je dejal Josh Simon, podpredsednik za potrošniške izdelke pri Netflixu. “S tem projektom ustvarjamo osebno izkušnjo, kjer se lahko ljubitelji potopijo v svoje najljubše oddaje o hrani, od epizode do predjedi. Navdušeni smo nad sodelovanjem s temi neverjetnimi kuharji, ki bodo uresničili to vizijo in predstavili vrsto svojih okusnih menijev.”

Foto: Unsplash

Pri Netflixu so pri snovanju koncepta mislili na zabavo v polnem pomenu, ne zgolj na hrano. Za posebno kulinarično izkušnjo bodo poskrbeli še s tematskimi dogodki in elementi iz njihovih priljubljenih filmov in serij kot so Money Heist, kot so Bridgerton, Stranger Things in druge. Do kdaj bo restavracija odprta za zdaj še ni znano.

Foto: Unsplash

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close