Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali bo ta moški v zvezi nasilen?

Ali bo ta moški v zvezi nasilen?

Pri moških je več tiste najhujše osebnostne motnje kot pri ženskah. Pri ženskah je pa več anksioznosti kot pri moških. To je odnos med zastraševalcem in zastrašencem. Za tisto najhujšo osebnostno motnjo ni zdravil, za anksioznost pa hvalabogu so.

Spominjam se, da sem enkrat v davnih časih eni rekel, midva bova zdravila psihopate.

To kar opisujete, so znaki narcisticne motnje. Preberite si kaj na temo narcizma in spoznala boste, da si takega cloveka ne zelite v svojem zivljenju. Srecno!

veeeeelik ovinek bi jaz nardila. Ti pa kokr si pametna. Če rabiš bedno izkušnjo..kar go for it.

Tudi moje mnenje je, da ta tip ni cisto normalen….mislim, da bos imela tezave se ga resit, ce mu sedaj, das konec…tip tega ne bo sprejel in se zna zgoditi, da te nadleguje…oziroma bo dolgo trajalo, da bo dojel, da je konc

Idi proč kot svetla muha, to je manijak, ki te bo razbil ko pi.ko

Odgovor na objavo uporabnika
Marko_925, 12.07.2021 ob 10:56

Ne rabiš šestega čuta za to, če ti je že sam povedal, da se žensko udari, haha.

Točno tako. Samo stran (pa sem moški).

Še ena, ki bo en dan v črni kroniki.

Takrat, ko smo zatrapani na frišno, itak vidimo vse naj naj o osebi v katero smo zaljubljeni.

Ti si tudi frišno zatrapana pa so ti že nekatere stvari sumljive. Če ti že sedaj, ko vidiš vse z rožnatimi očali, nekaj ne štima. POtem imaš še kako prav.

Tip je verjetno narcis. Poslusaj intuicijo in prekini stike popolnoma.

Nevarne igre, 12.07.2021 ob 09:18

Zapletam se z moškim, v katerega sem noro zaljubljena, vendar me je začel glodati strah, da bi znal biti v zvezi posesiven in nasilen. Znaki so naslednji:

1. Predno mi je povedal, da sem mu všeč, me je kakšna 2 meseca samo opazoval, potem pa je hotel vedeti vse o meni – o sebi pa pove bolj malo. Šele ko je izvedel vse od tega kje živim, kaj delam, iz kakšne družine prihajam itd. je naredil korak naprej.

2. Velikokrat hoče, da je po njegovo, ker se mu zdi, da je njegov način najboljši. Dostikrat ima prav, ne pa vedno.

3. Reagira impulzivno, čustevno. Do ljudi, ki mu niso všeč, zna biti zelo nesramen.

4. Dvakrat je rekel, da bo oz. da se žensko udari. Eno je bilo za žensko, ki ga je verbalno napadla, drugo za neresno sodelavko, ki non stop zabušava.

Sigurno so še druge stvari kot to. Meni šesti čut pravi, da bi bila resna zveza z njim zahtevna, če ne celo nevarna.

Čuden tip.

Nesramen zna biti? Če je do drugih, bo tudi prej ali slej do tebe.100%.

Da je treba žensko udarit? Prej ali slej te bo udaril.

Da mora biti vse po njegovo? Egoist.

Moje mnenje : neprimeren za – biti dober mož in oče!

SAMO STRAN!

Marjanka, 60 let, nesrečna v zakonu z egoistom in nesramnežem, srečna v partnerstvu z moškim, ki me spoštuje in ne bi nikoli udaril ženske, ni nesramen do ljudi in ni vedno vse po njegovo

Eh, kje pa. Pravega muceka boš dobila, če boš pa kdaj slučajno v slovenskih novicah, pa ne skrbi, itak ne bo on kriv. Kar naj te oplodi in živela bosta srečno do konca vajinih dni!

zakaj sprašuješ, če bo nasilen? saj je že. nasilje se pa vedno stopnjuje. zdaj, koliko si ga sposobna prenest, boš pa sama ocenila.

Pa dobr no punce pa nimate nic v glavah. Ze da si se fizicno sposoben zaljubit v tak podn pove dost o tebi. In to se sprasujes hmm ali je mogoce, da je malo nasilen. Pa kaj res ne razberes red flagov, dej no prosim. Ampak itak bos tupa in glupa nadaljevala to tragedijo. To je posebna vrsta ljudi kar si ti aves, si rada mal lazes pa delas utvare a?

In zakaj ne poslušaš ta šesti čut, namesto da pišeš tu po forumu?? Kaj se sploh zapletaš pa zaljubljaš v tipa ki je zloben do drugih in govori da bi žensko udaril? Možno da je psihopat/sociopat. Obnašaj se kot odrasla oseba in ravnaj temu primerno 🤦‍♀️

Ženske, ki padajo na nasilne moške, morajo pri sebi “v glavi” urediti, če so jim agresivneži všeč.

A je devica po horoskopu?

Ni citiralo avtorice.

Ninchi0912, 23.07.2022 ob 10:31

In zakaj ne poslušaš ta šesti čut, namesto da pišeš tu po forumu?? Kaj se sploh zapletaš pa zaljubljaš v tipa ki je zloben do drugih in govori da bi žensko udaril? Možno da je psihopat/sociopat. Obnašaj se kot odrasla oseba in ravnaj temu primerno 🤦‍♀️

Zapomni si nekaj vsak tip, ki je bil kadarkoli ali na kakršen koli način že nesramen, fizično, psihično, verbalno neverbalno nasilen do tvojih predhodnic bo tudi slej ko prej do tebe! Vsak! Sploh ko je prelepo in ko ima vedno svoj prav in tvoj  čut, ga poslušaj. Razen če želiš vztrajati, dokler se ne pokaže njegova prava narava.

matias, 23.07.2022 ob 10:45

Ženske, ki padajo na nasilne moške, morajo pri sebi “v glavi” urediti, če so jim agresivneži všeč.

“Agresivnež” je isto kot “varalica” tu ni razlike.

Sam vprašam?, 23.07.2022 ob 11:39

“Agresivnež” je isto kot “varalica” tu ni razlike.

Ni težava v moškem agresivnežu, saj ženska izbira. Tudi če je konstantno varana, je težava v ženski, ki izbira takšne moške. Psihično je zdravo ravno toliko kot moški, ki jih izbira. Torej če se sama ne spremeni, dozori, reflektira nezavedne izbire, kaj jo žene v destruktivne zveze, se tudi moški izbranci ne bodo, ker bo izbirala po istem vzorcu.

Ti ga bos spremenila xd. Med nogami imas nekaj posebnega xd.

Pozanimaj se pri bivśi, med bivšimi sošolci, njegovimi sodelavci, pri sosedih. Najdi informacije, če sam niç ne pove.

In 6. čut itak ne vara nikoli. Ne čakaj prve fliske.

On se je pozanimal iz kakšne družine si ipd. … Zakaj se pa še ti ne pozanimaš pri kom kakšen je in iz kakšne družine prihaja?

Pa bodi pametna – poslušaj ga, spodbujaj, da ti govori stvari, sprašuj …

Je pa tako, šesti čut marsikaj pove …

Beži stran čimprej…  Samo to bom rekla… 🤐🙄

New Report

Close