Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali se lahko partner v 2 mesecih odljubi?

Ali se lahko partner v 2 mesecih odljubi?

Skupaj sva 8 let, 2 otroka. Se pred dvema mesecema, sva imela nor seks, samo pogledala sem ga in je že bil trd. Sicer sva že takrat imela probleme, veliko sva se prepirala, zdaj že kaksne pol leta. Ampak seks je pa še vedno nekako bil. Zdaj v zadnjem mesecu ni več intime. Razmišlja o odhodu. Pravi, da me preprosto nima več rad. No, dva meseca nazaj ni tako deloval. Ali je možno, da me res več ne ljubi? Druge ni, zagotovo. So pa druge stvari.

 

Moj je tudi govoril da druge ni. Leto dni po odhodu je priznal da je ze kako leto prej bila druga.

Ne govori, da druge ni, ker ga tega ne sprašujem. Preprosto vem, da je ni. In zgoraj me zanima nekaj druga.

Odljubiš se lahko v eni minuti, pa da se v dveh mesecih ne bi mogel?

Seveda je mogoče! Nisi prva ne zadnja, ki se ji je to zgodilo.

Najhitreje gre, ko je druga ženska v igri.

Tvoje vedenje mu je tako motece, da se mu je vse uprlo.   Mislim, da vama ni pomoci,.

tečna baba, ki hoče vedno imeti prav , hkrati pa je slepa kot kura, je recept za impotenco.

seveda ima drugo.

Meni se je v enem veceru po 17 letih uprl, preprosto pride do nekega klika in se vse spremeni, cloveka vidis v popolnoma drugacni luci.

 

Ja, seveda je mozno, ceprav si za naju nikoli ne bi tega predstavljala.

pride čas, ko noben seks ne odtehta več konstantnega krega in slabe volje.

Včasih je dovolj par minut, eno dejanje, malenkost, recimo da ženska pade pa se po nesreči nasadi na … nekoga…

večina zakonskih zvez držijo skup, prvo otroci, drugo, nepremičnine, tretje navade…. Partnerja si enostavno doqurčita po določenih letih, ogenj strasti ugasne.. Čeprav pri meni je bila strast močna še vedno po 10+ letih, sex vedno top, nikoli glasnih nesparumov ampak vseeno čutiš, da prihaja konec, če seveda nočeš spreminjati svoj karakter, pač prilagajanja in teraš svoje. In ni nujno, da imaš že kaj naštimano od prej, kar uleti  če ima človek vsj malo ponosa v sebi, prevzameš nepredvidljiv riziko življenja in greš novim dogodivščinam nasproti.

Ampak v tem primeru bi vseeno rekel, da ima tip eno od prej naštimano.

Seveda lahko, moja bivša je po 14tih letih, dva otroka 2 in 5 let, me nehala ljubiti v mesecu, prej pa sex nor da je komi dohajala. Sam drug se je pojavu v sluzbi in je samo spokala in sla. Pa se rece nism te pustila zaradi sexa, ampak zaradi drugega. Sem prec v bolnici pristal, sok da mi se po letu dni ni nic jasno. Sedaj me sovraži do dna duše

Verjemi da jo ima,to si boš potrdila lahko kmalu sama.Iskal je,jo našel in enostavno do tebe ne čuti nič več.Enostavna matematika..

Vso srečo ti želim!!

. https://youtu.be/QO2TvhfnzQU

Tudi če je nima (druge namreč)… odljubiš se seveda lahko zelo hitro; če je dovolj zoprnih spremljajočih pojavov je potrebna samo še kapljica čez rob, ki potem razlije in razbije vse.

A moraš biti za to tudi primeren karakter. Ne gre pri vsakomur tako.

Odgovor na objavo uporabnika
Hladen partner, 05.08.2021 ob 22:38

Ne govori, da druge ni, ker ga tega ne sprašujem. Preprosto vem, da je ni. In zgoraj me zanima nekaj druga.

Glede na to kar praviš, ima skoraj zagotovo drugo vsaj ogledano. Ponavadi je takrat, ko se pri drugih kurijo (a še ne seksajo) doma vroči seks, saj morajo nakopičeno seksualno energijo dati ven. Zdaj se je pa očitno tam že kaj začelo ali pa je dobil kak konkretnejši namig, zato bi šel.

Ne sprašuj ne išči in ne prosi,preprosto se prepusti svojemu življenju in življenju svojih otrok…ob takem človeku ,ki ti po toliko letih skupnega življenja reče da te pač nima več rad ni vredno ostati….Ne trudi se kajti v 70% je v njegovem življenju nova simpatija…NE ODLAŠAJ kajti na koncu bo bolelo tebe čeprav nisi nič naredila narobe

Spolnost je lahko ok, pa to še ne pomeni, da je odnos, zveza ok. Če je spolnost ok, še zdaleč ne pomeni, da te zato ljubi, res tega ne veš?

Pomembno pa je, kaj bi ti rada. Če hočeš reševati vajin odnos, imaš  velike možnosti, da ga rešiš, če ne drugega si mama njegovim otrokom. Kakorkoli, ne glede na vse, sorodno dušo ne najdemo kar tako. Vprašanje pa je, koliko si res želiš, da začnem delati na sebi, spreminjaš sebe, hkrati pa vajin odnos. Ne glede na vse, če ni večjih, resnejših problemov, je najlažje, če je družina skupaj.

Žal se pa strinjam s predhodniki, da se moški težje odloči, da gre, če ni v igri druga ženska. Saj ni treba, da se  z njo dobiva, lahko gre za žensko, s katero se samo spogledujeta, da gre za simpatijo, ona mu je zelo všeč, v glavi jo idealizira … pa smo tam.

Odgovor na objavo uporabnika
Hladen partner, 05.08.2021 ob 21:35

Skupaj sva 8 let, 2 otroka. Se pred dvema mesecema, sva imela nor seks, samo pogledala sem ga in je že bil trd. Sicer sva že takrat imela probleme, veliko sva se prepirala, zdaj že kaksne pol leta. Ampak seks je pa še vedno nekako bil. Zdaj v zadnjem mesecu ni več intime. Razmišlja o odhodu. Pravi, da me preprosto nima več rad. No, dva meseca nazaj ni tako deloval. Ali je možno, da me res več ne ljubi? Druge ni, zagotovo. So pa druge stvari.

 

Včasih so tudi moški zakomplicirani tako kot me ženske 🤣 ne utrujaj se s tem… spij kako pivico z njim… sproščen pogovor … smeh… ne govori o odnosih … bodita samo ti… in samo on…. da se VSE SE DA… samo ne padi v vprašanja kaj sedaj…. in ja ni vse v kurbariji… da ima drugo itd… kot nrkateri radi preterajo… mogoče je samo v situaciji, ko vidi samo sebe…. nič narobe, da se je soočil sam s sabo in s trm spremeni tudi tebe, da se bosta skupan zabavala do konca svojih dni… Vso srečo bejbi…. otroci odrastejo …. vidva ostaneta za vedno…🥰

Valda da te lahko neha če ima drugo. Brez razloga ni

Če želiš tole predebatirati, mi piši na [email protected] … Pa srečno.

Verjemi, da je druga v igri…

Moj bivši je zavrgel 9 let skupnega življenja na tak način, bla poročena, k sreči brez otrok, pa kar naenkrat več nisem bila ok. Lagal še ene pol leta, da se išče in da ne ve kaj se mu dogaja 🙂 no, itak pride vse ven, valjda je imel že lep čas prej drugo. Vedno je nek razlog, tako da glavo pokonci in dalje brez njega.

evo še en, otrok ni imel niti eno leto, je jamral, da je pač ne ljubi več, da bi rad šel, da se išče…. da ima tolk rad otroka, da ljubezni ne more deliti še mami…. se je odselil, vsi so se ukvarjal z njim, z njegovimi čustvi, ubogi tip…. potem je pa le prišlo na dan, da ima drugo žensko…

Nor seks ne pomeni, da te ljubi. Jaz bi rekla, da te ne ljubi že precej dolgo, oziroma sploh ne ve kaj to resnična ljubezen je – zdaj pa je prišel čas, ko ne zmore več nosit maske in živet življenja, ki ga duši. To ne pomeni, da si ti kaj kriva ali karkoli, ampak resnična ljubezen je možna le v Bogu in če je človek vpet v iluzijo materialnega sveta je nenehno v iskanju sreče in nečesa, kar mu bo vlilo “življenja” v kri. Ne zaveda se veličanstva, ki ga nosi božja prisotnost v srcu človeka, ker če bi se jo, ne bi bežal. Bil bi srečen.

Jaz na tvojem mestu ne bi klečeplazla za njim, ampak se usmerila vase, v molitev, v izvor sreče, ki je neodvisen od drugih ljudi… Srečno 🙏

Tut jaz sem bila prepričana, da druge ni, da je vse drugo krivo. Pa je bila druga. Ko pa sem se pobrala in  začela živet dalje pa sem bila jaz najslabša. “Hvala bogu” da me je pustil, saj imam zdaj super partnerja, ki me ceni in spoštuje, čeprav mi je po razhodu bilo zelo hudo in nisem vedela kako naprej.

New Report

Close