Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu backa ločitev?

backa ločitev?

al kaj?
Hmmm, posteljnih dolžnosti ne opravljava več, ti steguješ jezička in pošiljaš poljubčke drugim, to pa je zadosten razlog za ločitev, se mi zdi..

Samo kako to gre? Jaz sem v tem čisti zelenec, saj nimam še nobenih izkušenj na tem področju..

Skupnega premoženja nimava veliko – ti luliko, jaz lulija. Tako glede razdelitve ne bo prevelikega problema:-))))))

Morda pa bova bolj uspešno nadaljevala “na koruzi”, se bova potem mogoče mal bolj strastno dol dajala:-))))))

Izvisel si kot špaget.

hmm, moja princeska kar spi…

hihi..te je dala na čevelj ;))..vidiš tudi netna ljubav ni nič drugačna, ko se enkrat prenaješ..je konec…no začneš gledat naokoli..

na koncu dojameš tudi to,povsod je lepo… doma je najlepše..hihi..okej sm že tiho…mmmmmmmmmm

:-)))))))))
Ko vsaj tako direktna ne bi bila!

Sicer pa sem pričakoval od tebe da mi poveš kako postopek poteka:-)))))

Ej tuki sm pa mrzla..nimam pojma…lahko se pa pozanimam če vočeš;))..sam povej bo sporazumna al bo šlo na nož;))…pol je treba baje najet odvetnika in kva še vem vse…res nimam pojma in srčno upam, da ga še dolg ne bom rabla..no nikol kar se tega tiče,))!

ma ne no..saj veš kaj je resnica…ljubosumna je, ker jo tako varaš in ti daje le kontro..te ne šmirgla in se dela kao, da je ne zanimaš več, da te nardi ljubosumnega, kliče ministra pa nodija in kaj še vem koga,)) in evo vidiš..te je izbezala iz luknje, da potem tukaj ti pišeš take bedastoče;))ločitev in tko……backa zna ..ni kaj,))! HIHI

Hmm, vprašanje JAZkica če bo odvetnik dovolj. Če ne bo treba še kakšne varnostnike poklicat:-))))

Dragi moj..kam ti bredeš..te bo žena še naklofala al kuga..hihi..ma te bom jaz branila..mam nekaj izkušenj iz karateja..bo to dovolj..al bo huje..hihi..ma ti se kr zezi..madona..enkrat bo pa vse to res,))Ne klič hudiča!

Ojla JAZka, ne rabiš karateja. Tvoje najmočnejše orožje je med nogami. No, vsaj zame mislim. Padel bi kot suha hruška:-)))

Ti že ti..sam kle bi mogla neki narest, da pade toja..ne pa ti..ma bi se že kaj spomnila..da bi bli na koncu vsi zadovoljni..tud toja ženkica;))

hmm JAZ, menda ne trzaš na v resnici na ženske:-))))) Mojga ti ponujam in ne prvič!!:-))))))

Trzam jaz na marsikaj…tko ku ti;))…ženske me ne mikajo…lizala jih lih nebi..ampak nikoli ne reči nikoli..če je toja taka fejst babnca kot…no saj veš kot kaj;))..hihi..bi z veseljem z njo kaj počvekala in kaj pa veš kaj pol sledi..če si ob pravem času na pravem mestu..morda bi padu še trojček…hihi..dragi…saj veš..kle lahk vse pišemo..zato je tko lepo..predtavli si..toja in jaz..v tojem objemu..ne bi mislil, da si v nebesih???..jaojao..grem delat dalje..uzivaj dragi!

u mater! To bi pa res!!! Sam moja niti približno ne bi bla za to. Fantazira pa še z enim dedcem zraven! Men pa to ne pade..

Okej pol ni zime za eskime..pripeljem jaz še enga deca in bomo v troje..končno bo trojček..sam evo spet bos ven padu..hihi…jaojao ubogi moj

Smotka, z dedcem kar ti dej!

He,he,he.

kaj se režiš Nodek? Nodek? hmmm, hahahahahahahaha Nodek!

Aja, KIR? To bi rad?
Hmnja, kdo bi si mislil….ha ha!

Ker te žuli, srčece, naj ti vendarle ustrežem. Prav, naj ti bo. Sicer s težkim srcem, a saj razumem, kaj je ljubezen…….da o strasti ne govorim, ha ha!

enga poljubčka takole od daleč ti še pihnem z roke…….

Brincelj ne se zezat.:-)))

Ti si zelo privlačno nagajiva dama.

Ni, ni…….? Muca pojedla jezička?

aja? Da veš kaj je ljubezen in strast???? Hmm, ne vem…
Ja, poljubčka vseen na luštkanga gobčka!

V tvojih dišečih in čudovitih ustkah bi rad ostal

New Report

Close