backa&kir
Kar polovico življenja bi dal samo za ta pogled, drugo pa za to, da bi lahko zlezel zraven, te lupčkal, gladil in lizal tvoje bradavičke (mam velik gobec, haha), umival in kuštral laske (nisem vedel da segajo do ramen), tipal tvojo lulčko, ne kar v naročje bi dvignil tvojo ritko in ti sesal še ščegetavčka (menda od 0,3 do 3 cm?) in to dolgo, pa kaj če je voda že hladna! Kar takrat bi te nabrisal, draga, voda bi bla zapackana s spermo, pa kaj?!
…in potem, ko se odklopim od PC, vsa zrajcana od tebe, ljubimec moj, vsa vlažna in grem, se zrinemo skozi vhodna vrata (precej nas je saj si že ugotovil, ha ha) in si dam dol jakno, slečem jopico, se poljubiva, spogledava nad živžavom, se mimogrede podrgnem obenj, stegne roke in mi objame dojke…
ps: sem vesela, za banjo, že dolgo nisem tam…..
¨Ja, midva se včasih, sam vseskoz je treba pazit; lahko je risank, igrač, sladkarij vsepolno, pa spet zmotita
Obrvi močne? ne vem, mislim da ne, trepalnice dolge, tako moja pravi, men je vseen. Nos – kaj pa vem raven, čeprav sem jih v mladih letih dostikrat dobil po kumari, haha. Aja Sanja je napisala copata
Še kaj ljuba? Vidiš da ti povem vse, jaz o tebi tako malo! Za laske sem šele prej zvedel, pa si mi klub temu tako zlezla pod kožo…
Sem vedla, da si mi všeč, ljubi, neskončno všeč. Da pa se v tebi skriva nekaj lepega sem začutila že zdavnaj, nekaj toplega, mehkega, nežnega….meni zelo zelo všečnega. Ljubim te!
Zlezel si tudi ti meni pod kožo, s svojimi lasmi, tvojo postavo, velikostjo, VELIKOSTJO, uf, norčavostjo, jezikavostjo, prisrčnostjo, krutostjo…., jezo.
Ljubim tvoje obrvi, tvoje čelo, tvoj nos in usta, čutila bi rada tvojo kožo pod prsti, tvoje dlani v mojih, tvoj jeziček prepleten z mojim. neskončno me privlačiš, v veliko veselje si mi in želim te za vedno!
Bo zvečer vanjo, ne de? In ti bo pasal, boš zavpil na koncu? Uf, kako zelo si želim slišat tvoje dihanje, nimaš pojma, tvoj glas, ki mi govori kaj naj počnem, tvoje sopenje, tvoje krike?, tvoje stokanje, uf, uf, KIR, moram te slišat kako mi govoriš lepe besede na ušeska, čutit, kako me tvoje roke držijo v naročju, kako se ti prepustim, kako postaneva divja, kako se ne kontrolirava več, kako me ljubiš in kako se porivava, dokler nama ne pride skupaj, v istem hipu. Misli pa ni nobene….končno mirna. skupaj.
to, da KIR za (nami) drugimi kiklcami gleda je to zato, ker se mu ponujamo. saj sem se mu jaz tudi že nastavila, pa odmaknila, pa je vedno prijel za vabo in se potem umaknil, ker sem se tudi jaz. KIR a je pošteno? backa je pač stalnica in si je prislužila titulo prve žene. hhhmmmm, KIR, a si ti musliman, ko nas tako vneto zbiraš?
Sanja, ne met slabe vesti, tako pač je.
Verjetno sem pretiravala s tistim o žaljenju, pravzaprav sem mislila bolj na to, kako si mal huda na KIR-a (zanimivo, name pa ne) in si ga hotla mal prestrašit, (se mi je zdelo) pa mi nekako ni bilo prijetno pri srcu. Mislilm, da je edini razlog ta, da mi je prirasel k srcu točno tak kot je, kaj čem. Nisem imela prilike se kdaj približat takemu človeku (ker mi kaj takega še na kraj pameti ni prišlo), tole pa je čudovita prilika, da človek spozna še kakšen drug tip od tistih, ki sem jih v svojem življenju že.
Sicer pa, uživaj tudi ti in ne bodi preveč huda, ha ha.