Bilo me je sram.
Jaz te pa res čisto nič ne zafrkavam! Če pa smatraš zajebancijo to, da nočem tukaj pisati o sebi, ja potem pa oprosti, kot sem ti že omenila, to ni zame.Tu želim ostati anonima, še prehitro te kdo spozna, tega pa nočem. Pa si sedaj misli kar želiš, da sem grda, stara , debela in zato ne upam napisati kakšna sem in vse ostalo.
Saj lahko piševa dalje, naj ti izdam le to, da sem zelo simpatična oseba;)), si sedaj pomirjen???
Na e-mail pa ti ne pišem zato, ker imam le enega službenega.
no sedaj pa vse razumem.saj to ne pomeni da sem neumen in da drugače ne razumem (malo cinike in sarkazma) toda mi je jasno da na sluzbenega zagotovo noces da ti pišem.samo veš obstajajao tudi hotmaili itd, in bi si lahko en račun nardila ne?če želiš seveda. mi je res prav luštno če bi si mal dopisovala. ja sem pomirjen, ker si simpatična.:))
nisem mislil da me zajabvaš zaradi tega ker tukaj gor nočeš pisati o sebi.
ampšak zato ker sem mislil da me zezaš z emialom in tako nekako je bilo razumeti. saj vidiš backo pa aviv sam jezik jih je po pravici povedano takšna komunikacija kot jo imata uni dve mi ni všeč. se pravi kurjenje pa zajebancija brez veze. pisarije naj bi imele določen namen .
kako si drugače?
l.p.