Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Bilo me je sram.

Bilo me je sram.

Zadnjič sem imela pri sebi svojo mami in se tuširam in ona uleti k meni, nekaj je potrebovala, pa saj to ni nič takega, pri nas uletavamo en k drugemu, golota ni nekaj grdega, pa vendar mene je postalo kar malo sram.Moja muca je vsa depilirana, gladka in moja mami se zagleda v njo in mi reče, ja madona kakšna pa si;), uffffffff.
Nisem rosno mlada, sem žena, mati, moje telo je postavno, pa vendar mene je postalo sram in tudi ko imam pregled pri ginekologinji,ne zelim takrat biti cisto gladka, vsaj črtica mora biti, sedaj pa res ne vem, zakaj ti predsodki, meni je trenutno všeč čisto pobrita, mojemu tudi, tudi na pogled, ko se pogledam je videti lepo, pa vendar zakaj me je bilo sram-neprijetno??? Se še katera srečuje s tem?? Ali pa biti taka med nudisti?
Če pa je le mala črtica vsi ti predsodki izginejo, mogoče je razlog v tem, ker vem, da so nekateri zelo proti temu, da je čisto gladka, njihovi komentarji so včasih prav bolani in mogoče se me je to dotaknilo, čeprav bi se morala požvižgati na take besede.
Je katera nudistka in cisto gola-pobrita in kako na take ženske gledate moški na nudističnih plažah?

Kaj se sploh obremenjuješ z mnenji in začudenimi pogledi drugih ljudi; če je tebi in partnerju tako všeč, kar! pa tudi , če greš h ginekologu, se ne obremenjuj s tem, kakšno” frizurco” ima tvoja lulika…hahahah

Ja kuštra, kje ti živiš?
Na FKK trenutno ne moreš, boš pa lahko preverila na doustu.
Pojdi nekam v savno in kaj boš ugotovila? cca 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk je obritih, skoraj polovico teh na “čisto” – tudi brez črtice! In take hodijo tudi k ginekologu, no to vem le za mojo in nikdar ni izjavila, da jo je sram.
Imaš pa res mal čudne včasih, veš!

Ma jaz te pa razumem..jaz tud tko po tusiranju kej naga skacem po stanovanju pa je mami mal cudn pogledala najprej..zdj si pa najbrz misli svoje pa je to to.

www.studentarija.net

Jaz sem na kratko postrižen, “poglavar s pripomočki” pa je obrit. Pri ženski mi je všeč, če variira t.j., če je kdaj obrita, kdaj pa spet ne oz. le malo. Všeč mi je gladka koža, pikajoče dlačice, včasih pa tudi kaj gozdička. Odvisno kaj dobim pred nos oz. usta 😉 Zakuri me že samo občutek, da je naredila to oz. karkoli že zame. Na nudističnh plažah pa tako ali tako vidiš vse živo s t razliko, da to tam sploh ni več zanimivo in raje gledamo tangice čez ograjo na sosednjih nenudističnih plažah 😉

Kar se mamic tiče, pa itak vemo, da obstaja razlika v telih.

Jaz sem nudistka že vse moje življenje. Ko me je začel prijemat, da se obrijem, sem se. In se še vedno. Strašno mi je všeč gladki, nežni občutek ustnic…všeč pa je tudi mojemu možu.

In točno taka grem tudi k ginekologu. Me pa res boli, kaj si misli o videzu moje pizdice.

ps: Niti enkrat v zvezi z mojo čudovito vulvico nisem spraševala nobenega. Sem možu povedala, da se obrijem in sem se. Dol je padu, tako mu je bilo všeč. In to me razveseljuje še naprej.
Ostali? Me ne zanima.
Ljubim se z možem, ne de?

Hej, backa, točno isto si napisala, kot bi jaz!

Ja, lunca, a ni to lepo, da se strinjaš z mano, ha ha.
Me veseli…..

Backa, jaz se skoraj vedno strinjam s tabo. Fajn baba si. Tako kot jaz! Imava veliko skupnega!

Uf, to bi jaz gledal, pa božal, luzal tvojo lulčko, pol pa še nabrisal, za kazen!

La Luna napisal:

> Backa, jaz se skoraj vedno strinjam s tabo. Fajn baba si. Tako
> kot jaz! Imava veliko skupnega!

Sranje! Pol sta isti? Backa ne da, ti ne daš?

moje mnenje je, da je golota ena fuuul lepa stvar in nima pravil… ampak le dveh, ki sta si intimna in to je to… ok, tist ginekolog je pač nujna zadeva in popolnoma iz druge perspektive.

da bi pa zdele skakala gola pred očetom in mamo in obratno… ne hvala, ker je kr mal sick

veš kaj ti si faca!
verjemm da ti je bilo nerodno mweni bi bilo tudi!
toda tako pač je , drgač pa si ful faca ker si tok pošteno napisala pa ker si kljub letom tok svobodnomiselna.
sem ugotovil da hodiš na nudistično ali tudi na divje?
kje ti pa je všeč?
in koliko let imaš pravzaprav?

BRAVO

A POL MAŠ TUD ČISTO POBRITO?

Ona je lepo vzgojena in ti ne bo povedala. Ti jaz namesto nje: ima pobrito na črtico!

Variira..

www.studentarija.net

to je pa še lepše.
pa ima ta lulika obiskovalca? zalizovalca ?a je lepa lulika?

To bo men pokazala, teb pa nič!

men je že nakladač:)))
s tabo ni nič sam jezik te je 🙂

kiklc@,
se v celoti strinjam s tem kar si odgovorila.

Hahahaha kok sta smesna 😉

svetilnik ce je lepa je odvisn od okusa tistga k jo vid in ne nima nobenga obiskovalca trenutno..sj vids kaksni ste tle se neki petelinte to je pa tud vse 😉

www.studentarija.net

mnjam jaz bi bil tvoj obiskovalec , bi se nežno zapeljal in prebudil v tvoji zlati dvorani, zakuril bi ogenj strasti in se s tabo popeljal v vrhove energij

Eh, mucek, za prave babe se je treba vedno zelo močno potrudit!!!

A ne, backa??? 🙂

No pa nej se kdo rece da nisi ti tud nezna pesniska dusa 😉

www.studentarija.net

New Report

Close