Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu bolane fantazije

bolane fantazije

živ!

bom kar direkt vprašala in sej veste: ne moralizirat saj se zavedam! hvala.

torej, sem dekle blizu 30, zaposlena, 2x ljubezensko odpuščena in vizualno ok. vendar že cca 10 let sanjam oz. so moje er.sanje in fantazije že na meji kriminalnega;
v spolnosti se ne morem vzburiti če sem s partnerjem, mogoče sem 2-3x da mi je uspelo misliti na partnerja in sem resda dosegla najboljši orgazem. vendar vse do takrat in še danes, me vzburijo misli o najstnici kot mene, oz. nemočni ženski, ki si potihom želi sexa a si ne upa in zato se jo prilaščajo razni mesarji, župniki, lovci, kmetje, strici, dedki (ne pravi sorodniki valjda) ampak moje namišljene sošolke itd…..skratka sami pokvarjeni, debeli in pohotni moški!

to me že ful mori, ker da me to vzburi, moram bit res nekak zavrta, čeprav v sexu s partnerjem vse dopuščam (razni kraji, anala,….), vendar do orgazma najlažje pridem s spakami, če pa se resnično potrudim, in mislim na partnerja, potem doživim “veliki pok”, vendar traja to pri meni.

ah ne vem, svetujte mi, ali če ima kdo podobno izkušnjo in če po možnosti ve zakaj tako, bom zelo vesela pravih nasvetov.

še to: vzburijo me pokvarjeni, umazani, nečustveni moški, v bistvu me pa obdeluje skrben, ljubeč, čist in predan fant….jst pa taka pr….a! včasih res ne vem zakaj sem se rodila. lp

Pač si malo pokvarjena, nič takega….. vsak ima kaj takega v sebi, kar mu ni všeč, nisi zaradi tega čudna. Pač full čutiš tako željo…..

A si se kdaj spustila že s takim grdim tipom v seks, kot praviš, da sanjaš?

nkol, ko sem bila v zvezi. sedaj ko nisem več, sem pobrala enga štoparja, delavca, debelga, umazanga, in kar nikoli ne bi naredila sem ravno to: med vožnjo sem si dala kiklo čist gor, tako da je gledal, potem pa sva šla v hosto. sex mi je bil super, vso pohoto sem spravila iz sebe, čim bolj grob je bil tem bojlš je blo, ko pa sva končalla, sem se počutila ful umazan in kar slabo mi je blo. ampak tko je vedno, pred sexom ful fantaziram, tudi z dvemi in celo s petimi, ko pa je konec, pa mi je žal

Pa nisi še zgoraj napisala, da imaš partnerja?? Ali pa sem narobe razumela…

Seveda ti je žal, ker pač, ko je konec, ni več fantazije, si potešena… Pri meni je bilo isto, ko sem bila z nekim bivšim tipom, ki me je kmalu začel totalno odbijati, ker je bil vse, samo privlačen, simpatičen ali pameten ne….. ampak, ko mi ni bilo več do njega, ko sem ga že pustila, me je še vseeno par krat zamikalo in sem seksala z njim, potem mi je pa blo full full žal, ker mi je bil vedno bolj ogaben!!! tudi jaz ne vem, v čem je fora, da imamo ženske včasih potrebo po takih ogabnih tipih…

no, tule praviš, da te obdeluje lep fant…. spodaj pa, da si samska…

??????

Poišči strokovno pomoč. Resno mislim. Ker to pa re že meji na Bolano.

No no, mogoče pa je le začasno tako in se bo umirila… Morda le takšno čudno obdobje v lajfu…

takšna “čudna” obdobja se (ponavadi) samo še stopnjujejo.
No, vsekakor ji želim sreče. tako ali tako.
🙂

po moje te predhodniki niso uspeli zadovoljiti. Ker so bili urejeni, se ti je mogoč predstava o urejenih moških pokvarila oz. si misliš, da te urejeni moški ne zadovoljijo in seveda nasprotno:
NEurejeni moški, ki verjetno tudi nimajo veliko uspeha pri ženskah (zaradi tega misliš, da so bolj potrebni) ali pa jih imajo in so v tvoji podzavesti bolj “živalski” oz. lahko bolj zadovoljijo žensko!
Mislim, da se nekaj takega dogaja v tvoji glavi!

Hkrati pa ja tvoja spolna sla precej močna! Nujno rabiš potešitev!
Zaradi tega se je tudi zgodilo to na avtoštopu!

Po zadovoljitvi/potešitvi tvoje spolne sle pa razmišljaš kar precej normalno!
In zaradi tega ti je bilo na koncu štoparskega sexa tudi vsega žal, saj je pred tabo stal neurejen moški!

to je bilo mišljeno, da me obdeluje lep fant takrat ko sem bila še v vezi, sedaj pa sem samska

no sej, očitno se zavedam, če ne ne bi dala nasova bolane fantazije mar ne? acjom, uči se od jos1 in drugih, ki znajo svetovat in ne napotvat k raznim psihiatrom; srednji vek se je že končal:)

lp…..grem sanjat o normalnih decih (poskušala bom s simpatijo)

ok…

sta končala zaradi teh tvojih fantazij slučajno?

Ti kar!
In, če že sprašuješ za mnenja, vedi, da nikoli ne bodo od vseh TAKŠNA, ki bodo tebi všeč.

precej hudo bi jaz rekla…eno je o tem fantazirat, drugo pa to udejanit.
men se gabiš…pa brez zamere. ampak hvala bogu da so tud take na tem svetu, ker bi bili drugač grdi, zamaščeni, smrdljivi in ogabni dedci obsojeni le na d….

Pa kaj si ti frojd?

kje pa tebe čevelj žuli? 🙂

prav je, da imaš fantazije. To ni nič slabega ali nemoralnega. Kakor tudi ni slabo jih poizkušat izživet oz. sprobat, če le niso “nemoralne” in s tem ne povzročaš škode. Toplo ti svetujem, da ko boš imela partnerja se o tem pogovorita,boš že videla, če bo tapravi in mu boš lahjko kaj takega zaupala.Mogoče jih tudi skupaj izpolneta. Seveda, če so za vaju oba zanimive. Moja izkušnja je podobna, sicer ne na tak način, moja velika želja je bil seks z večimi in to me ja teko rajcalo…. Pa sva se z mojim pogovorila in sva sprobala. Pa tudi njegove fantazije sva že probala.

LP

…tud jaz včasih sanjam da me več tipov obdeluje…mislim da moraš sanje izživet….uživaj, daj se dol z tipi in mogoče bo minilo ???

..povej mi, ali si mu kar povedala za tvoje fantazije ??? In kako je bilo z večimi ???

ja sem povedala, moja prijateljica ve za skoraj vsako stvar, ki se mi je zgodila v življenju. pa moram priznat, je resnično dobra duša, pri mojih takšnih in drugačnih fantazijah, sanjah me je vedno podpirala in mi celo dajala vzpodbudo.
Ja pa veliko večino jih ve tudi moj partner , nekaj sva jih sprobala, nekaj jih še bova. Seveda to pomeni obojestransko. Ne delava pa nekih stvari, ki nama ne potegnejo.

Potem še nam to opiši – vse od začetka do konca:-)))

Ti pa samo prijateljici…. mater, a si Gorenjka al kaj?

ah ah pač ji ne sedejo polikani deci, s tabo ni nč narobe..privlačijo te grobi moški…pač so ti takšni bolj seksi, zavedaj se da so tud nekateri negovani dobri v postelji…. važn da si uživala ko si ga zaštopala…v končni fazi uživaj v seksu…to ni nobena bolna scena:)

MACA-FACA

Ne razumem ravno zakaj si svoj post nalimala na mojega… jaz dedcev ne maram veš. Kakorkoli že, naj ti bo, no

ne, jaz sem mu povedala da o tem sanjarim, zato je tudi on z mano, pač sva mela kot gledališko igro, ampak vseen se mi zdi, da ga je motl, da fantaziram o drugih, ne pa o njemu. no to je zdej itak prošlost, tko da sem ti sam odgovorila

New Report

Close